hirdetés

Rejtélyes, milliókat érő, lopott bélyegért indul hajsza: befutott a Valami Amerika 3 első előzetese

Herendi Gábor új filmjét február 15-től vetítik a mozik.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2017. október 25.

hirdetés

Megérkezett az első teaser trailer Herendi Gábor nagy sikerű Valami Amerika című filmjének második folytatásához. A Kincsem rendezőjének legújabb filmjét

2018. február 15-től vetítik a magyar mozikban.

A harmadik részben a jól ismert szereplők - Pindroch Csaba, Szabó Győző, Hujber Ferenc, Szervét Tibor, Ónodi Eszter, Oroszlán Szonja, valamint Csuja Imre, Faragó András, Thuróczy Szabolcs, Tompos Kátya - mellett olyan színészek is szerepelnek majd, akik a korábbi részekből kimaradtak: Pokorny Lia, Stohl András, László Zsolt, Nagy Ervin, Kovács Lehel, Döglégy és Scherer Péter is jelentős szerepeket kaptak.

A Valami Amerika 3 története szerint Tamás, Ákos és András, a balek testvérek minden eddiginél lehetetlenebb helyzetbe kerülnek a szélhámos Alexnek köszönhetően. A körülményeket bonyolítja a rendőrség és a két rivális maffiabanda, Baláék és Toniék is. Egy rejtélyes, milliókat érő, lopott bélyegért indul hajsza, aminek tétje a fiúk sorsa. Eszter és Timi is beleveti magát a nyomozásba, mindenki versenyt fut az idővel.

Herendi Gábor a Szeretlek Magyarországnak adott interjújában úgy nyilatkozott, örömmel vállalta el a harmadik rész megrendezését, mivel olyan forgatókönyv született, ami biztosan nem hoz szégyent az előző két részre.

hirdetés

A most befutott rövidke előzetesben Bala, a gengszter (Csuja Imre) és testőre (Thuróczy Szabolcs) tűnnek fel egy poén erejéig.

Kattints a lejátszáshoz!

A teaserrel egy időben egy jelenetkép is érkezett a filmből, amelyen a három főszereplő, Hujber Ferenc, Szabó Győző és Pindroch Csaba látható:

valamiamerika3

Fotó: Wlcsek Andráshirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk