hirdetés

KULT

Premier: Kállay András Fluorral jegyzi új, magyar nyelvű dalát

És mostantól új néven jegyzi magyar nyelvű dalait. A Más lesz videóját nálunk láthatjátok először.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2020. november 23.

hirdetés

Kállay Saunders András elsőként a Megasztárban tűnt fel, ahol a negyedik helyig jutott, több ízben aratott sikereket a Dalban, 2014-ben pedig az Eurovíziós Dalfesztiválon ő képviselte hazánkat. A dalszerző mindeddig három nagylemezt és több slágert jegyez, angol, illetve magyar nyelven, most pedig úgy döntött Kállay András néven jegyzi mostantól magyar nyelvű dalait: „Úgy döntöttünk, hogy kettéválasztjuk a megjelenéseket, a magyar nyelvű dalaim innentől új néven, új csatornán jelennek meg. Természetesen a Kállay Saunders platformokon továbbra is a világnak írt dalaimat publikáljuk majd”- meséli.

PREMIER: Kállay András feat. Fluor - Más lesz

Az első megjelenés ezen a néven a ma debütáló Más lesz, melyben Fluor Tomi is közreműködik: „A szám egy csalódásról szól, amikor nem az történik egy kapcsolatban, amire számítottál. Hiába tettél meg mindent a másikért, egy éjszaka fontosabb volt, mint a közös jövő. Hasonló vonal, amit csinálok angolul, csak most magyarul.

Azért tartottam fontosnak, hogy magyarul is elkezdjek dalokat kiadni, mert sokszor nem értik itthon,amit énekelek és tudom, hogy ugyanolyan fontos a szöveg, mint a zene.

Tomit az egyik legjobb dalszövegírónak tartom, elküldtem neki a dalt, és a mondanivalóját is azonnal a magáénak tudta érezni. Már két éve beszéljük, hogy jó lenne közösen dolgozni, így most végre sikerült.”

hirdetés


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk