hirdetés

KULT

Négy új Trónok harca-sorozat készülhet

Előre rettegsz, hogy mit fogsz nézni, ha véget ér? Ne aggódj, 4 testvérsorozat forgatókönyvét írják, és mind ugyanabban a világban játszódik.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2017. május 05.

hirdetés

Már csak alig több mint két hónapot kell várni arra, hogy júliusban elstartoljon a Trónok harca új, hetedik évada.

Sajnos már korábbról tudhatjuk, hogy a nyolcadik évaddal véget fog érni a westerosi kaland. Azonban nem érdemes szomorkodni, ugyanis már készülnek az úgynevezett spinoffok:

négy olyan sorozat forgatókönyvét fejlesztik párhuzamosan, melyek a Trónok harca világában játszódnak.hoijtroncsika

Egy remek paródia: ha Nicolas Cage játszaná a Trónok harca összes szerepét

A készülő projektről még egyelőre nem sokat lehet tudni, csupán annyit, hogy négy nagy sikerű forgatókönyvíró dolgozik rajtuk: Max Borenstein (Kong: Koponya-sziget), Jane Goldman (Kingsman), Brian Helgeland (Szigorúan bizalmas), Carly Wray (A hátrahagyottak). A munkálatokat mindemellett George R. R. Martin, a történet atyja is segíti.

hirdetés

A sorozat alapjául szolgáló Tűz és jég dala-ciklusban van annyi sztori, akár csak a mellékesen elejtett, a múltra vonatkozó mondatokban is, hogy több sorozatot lehet belőle forgatni. A HBO-ra nem jellemző, hogy például rajongói nyomásra elsietnék a dolgot, de a Comment.blog szerint nyár végére több információ kerül majd napvilágra. Valószínűleg 2018-ban pedig elkezdik forgatni a új sorozat első évadát is.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk