/kult/megrendult-rajongok-ciporol/
hirdetés

KULT
A Rovatból
hirdetés

Megrendült rajongók Cipőről

Cipő halála az egész magyar internetes közösséget mélyen megrendítette. A Facebook, a Youtube tele van a rajongók, tisztelők fájdalmát kifejező posztokkal, kommentekkel. Ezekkel emlékezünk Rá.

Link másolása

hirdetés

Cipő halála az egész magyar internetes közösséget mélyen megrendítette. A Facebook, a Youtube tele van a rajongók, tisztelők fájdalmát kifejező posztokkal, kommentekkel, idézetekkel. Ezekkel emlékezünk Rá.

, közösségi riport

A Republic Facebook-oldalán 11 ezren osztották meg ezt az utolsó képet, és 3500-an nyilvánították ki kommentben is részvétüket. Sokan személyes élményeiket is megosztották a többiekkel. De a Youtube is telis-tele van búcsúüzenetekkel.

Cseh-Csóka Ágota:

hirdetés

"Azóta nem tudom abba hagyni a sírást, mióta olvastam. Nyugodj békében Cipő, szegényebbek lettünk, de a dalaidban mindig velünk maradsz!!! Őszinte részvétem a családnak és mindenkinek, aki szerette, tisztelte, becsülte Őt... Elszállt a kismadár, csak a csend beszél tovább..."

Placzer Gábor:

"Isten veled, Cipő! Köszönjük azt a sok fantasztikus dalt, érzést, érzelmet, amit kaptunk tőled! Bennünk élsz tovább!"

Kincses Csaba:

"Az ember alkotásaiban hagy nyomot maga után a világban, és az emberek szívében. Nem csak látni kell az embert, hanem érezni is minden rezdülését. Ha bánat, ha vágy, Te mindkettőt érezted. Most valami új, valami más kezdődik a lelkednek, a szférák zenéje és mondatai. Ott se legyél se kevesebb, se több, mint itt voltál közöttünk. Az én békém kísérjen fel a nagy zenészek szállodájába. Hiszen visszajössz még egy másik korban, egy másik életben. Csak azért, hogy nyomot hagyjál abban az életben is. Úgy legyen!"

Kovács István:

"Elment Egy Óriás."

Harangozó Beáta:

"Földim volt... Legelőször Kisvárdá, a Gimiben találkoztam Vele, mikor a barátnőmmel nem értünk be pontosan becsöngetés után, és felfedeztük a tanári folyosóján Cipőt, ahogy ott állt, persze ő akkor már nagy sztár volt, mi meg 15 évesek. Rohantunk be az osztályterembe: "Csajok, itt van Cipő!" Na, akkor az osztályból mindenki lerohant, az orosz óra pedig elmaradt. Ő meg nem győzött autogramokat osztogatni a füzeteinkbe. Emlékét örökké megőrizzük..."

Csikós Krisztina:

"Sokszor gondoltam mostanában a régi időkre... milyen jók voltak azok a koncertek... hogy szerettük. Szegény Cipő!"

B Anyikko:

"Sokszor énekeltem a pici lányomnak... és még biztosan fogom is..."

TheGarda1324

"Egy legenda... Most már a többi legendával van a mennyországban. Isten Veled Cipő!!!"

Papp Tamás:

"Az volt a legjobb, hogy minden számod minden időben, mindig igaz volt. Hiányozni fogsz mindenkinek, aki hallgatta és érezte a dalaid, nyugodj békében! :("

Ménesiné Minyó Gabriella:

"Azt hiszem nemcsak én törölgetem a könnyeimet akaratlanul is. Egy nagy EMBER-rel lett szegényebb Magyarország! Nyugodj békében, CIPŐ!"

Kunerthné Marcsi:

Nyugodj békében, Úgy döntöttél, ahogy Te Érezted. Sajnálunk, de bele kell törődni a megváltoztathatatlanba. Akkor is szeretünk.

Bóné Csaba:

"Jaj, de nehéz lesz felfogni, elviselni, hogy elmentél... Nyugodj Békében Cipő, és kitartás a családnak! :("

Turani Mihai:

"Itt Erdélyben is nagyon hiányozni fog... Nyugodjon békében!!!"

Tarixperia:

"14 éves vagyok és imádom a zenéit, sose voltam koncerten, mégis olyan mintha ismerném. Nagyon sajnálom tiszta szívből. :'( más sose fog ilyen zenéket alkotni... leutánozhatatlan. Nyugodj békében, egy egész ország sirat téged!"

Szedlák-Kun Péter:

":( Életem első koncertje Miskolcon a művelődési házban Indul a mandula Republic koncert volt 91-ben. Meghatározó volt. Cipő köszönöm a sok szép, jó, szórakoztató zenét amit tőletek kaptam. Életem végéig hallgatni fogom őket. Nyugodj békében!"

Etzl Nikoletta:

"A szívem szakad meg érte! :(((("

Stelkovics Ilona:

"Nagyon sajnálom, őszinte részvétem a családnak. Akit igazán szeretünk , nem a föld alatt nyugszik, hanem a szívünkben él tovább. Bódi Lászlóra nagyon sokáig fognak emlékezni az emberek. Még egy csillaggal több az égen... :("

Schmidtné Vass Anikó:

"A csend beszél tovább, helyettem Ő mondja el,

a csend beszél tovább, helyettem Ő énekel.

Elbúcsúzom, de ott leszek, ahol a szél zúg, a nap nevet,

elbúcsúzom, de itt marad belőlem néhány pillanat..."

Nyugodj békében, Cipő!


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


hirdetés


Link másolása

hirdetés

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
hirdetés


Link másolása

hirdetés

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk

hirdetés


Link másolása

hirdetés

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk

hirdetés


Link másolása

hirdetés

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk