hirdetés

KULT

Másnapos ébredés, marsbéli koncert, hétköznapi hősök - ezekkel a klipekkel zártuk 2020-at

2020 csapásai az év végi klipekben is megjelenik, de azért jutott hely a felemelő pillanatoknak is. December újdonságaiból válogattunk.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2021. január 04.

hirdetés

Góbé - Én is voltam

Bizonyára sokaknak ismerősek lehetnek a Góbé új klipjének nyitósorai. Az Én is voltam egy jól sikerült házibuli kótyagos másnapjával indul, de a videóban részesei lehetünk magának a bulinak is. A csavaros népi popzenében utazó csapat tavaly több tagcserén is átesett, ez a megújult formáció első saját szerzeménye.

Twentees – Még nem késtél el

A Twentees új klipjében egy biciklis futár siet a drogfüggő szereplő segítségére. A Még nem késtél el arról szól, miként engedjük el szorongásainkat új tapasztalatokon keresztül. A történet szerint a főhős elvonási tünetekkel küzdve várja a rejtélyes szállítmánnyal érkező futárt, ám a megoldás végül sokkal felemelőbb lesz, mint amire számítottunk. Az új szám a csapat legfrissebb, Kicsi lány című EP-jén kapott helyet.

Fran Palermo – Live at The Bauxite Mine

hirdetés

Év végére a Fran Palermo egy rendhagyó koncert kisfilmmel jelentkezett. A csapat tavaly jelentette meg új lemezét, a Crocodile Juice Bart, a marsbéli tájnak is beillő gánti bauxitbányában forgatott videóban pedig erről játszanak el hat számot.

No Last Page - Végét járom

A Végét járom - szól a budapesti modern metal, post-hardcore banda legújabb dala, amely nemcsak 2020 nehézségeit foglalja össze, de egyfajta kapaszkodót is nyújt a kilátástalannak tűnő időszakban. Az új szám, már a zenekar jövőre érkező második nagylemezének előszele.

Saya Noé – Under The River

Decemberben jelent meg Saya Noé első nagylemeze is, a Museum of Sins. A Malaysiában, zenész családban felnőtt énekesnő előtt ígéretes jövő áll, már első évében felkerült a HOTS magyar zenei export ajánlólistájára is, most pedig 12 dalon át leshetünk be személyes hangvételű, mély gondolatvilágába. A lemez beharangozó dala, az Under The River klipet is kapott, a szám különlegessége pedig, hogy az énekesnő a neves brit producerrel, Matt Lawrence-szel (Mumford&Sons, Adele, Amy Winehouse) dolgozott rajta.

Brains – Nem hinnéd el

A Brains új videójában olyan embereket és szervezeteket mutat be, akik mindenkinél jobban megérdemlik a nyilvánosságot, de önerőből nem tudnák reklámozni értékteremtő vagy éppen karitatív tevékenységüket. A klipben szereplő hétköznapi hősök története tanulságos, építő és hiteles.

Fish! – Semmi extra

A Semmi extra a Fish! ünnepek előtti bulidala, amely bár egy egyszerű, családias hangulatú karácsonyi klipet kapott, a dal maga a bulizós éjszakákat idézi meg. „Új dal azokról az időkről, amikor még bulizhattál. Ez a verzió nem lesz rajta a lemezen, speciálba készült a kiccsaládnak, tehát NEKTEK, awwhhh A család az család, a sláger az sláger” – kommentálta a zenekar az új dalt.

Péter és Pál – Göndörhajú

A Péter és Pál a Meztelen Diplomatákból ismert Tóth Attila és Szacsvay Gergely folk-duója. A kettős tavasszal jelentette meg első nagylemezét Virágfejek címmel. Most a lemez nyitódalához, a Göndörhajúhoz készült egy nagyon kedves hangulatú klip, amely tökéletes lehet ezeken a téli napokon tavaszidézéshez.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk