/kult/mar-megint-teljesen-atalakul-az-rtl-esti-musorrendje/
hirdetés

KULT
A Rovatból
hirdetés

Már megint teljesen átalakul az RTL esti műsorrendje

Csütörtöktől minden hétköznap láthatják a nézők A mi kis falunkat.
hirdetés

Ismét változtatott esti műsorrendjén az RTL Klub. Ahogy már korábban beszámoltunk róla, júniusban többször is teljesen átvariálták a műsorok sorrendjét.

A Megtörve című török sorozat például az eredeti este 8 órás kezdés helyett már átkerült délután 4-re, mert a jelek szerint a vártnál kevesebb nézettséget hozott, főleg az előző főműsoridős Konyhafőnökhöz képest. De más időpontban adják már a Barátok köztöt is, ezen a héten pedig már elindult a minden hétköznap 20.45-től látható Oltári csajok című magyar sorozat is. Ez azonban ismét alacsonyabb nézettséget hozott, mint várták, ezért újabb változást jelentett be a csatorna.

Mivel A mi kis falunk című sorozatnak még az ismétlései is nagy sikerrel futnak, az RTL úgy döntött, hogy csütörtöktől már minden hétköznap este vetítik a korábbi részeket. Sokak kedvenc falusi szériája esténként 20.10-től lesz látható a csatornán.

A Híradó továbbra is 18 órakor, a Fókusz pedig 19 órakor kezdődik, de holnaptól tehát már nem a Barátok közt, hanem A mi kis falunk ismétlése kerül képernyőre. A sorozatot az első évad hetedik részétől folytatják - írja a musorvizio.hu.

A Barátok közt július 4-től 21.05-kor kezdődik, utána pedig marad minden a régiben, tehát A Barátok közt után A Tanár ismétlését láthatják a nézők, ezután pedig hétfőnként az Isten veled, Magyarországot, keddenként pedig dupla részekkel a Magnum című sorozat lesz képernyőn.

hirdetés

Szerdánként dupla epizóddal folytatódik a Mr. Whiskey, csütörtök esténként – két résszel – érkezik A mi kis falunk. Péntekenként pedig szintén dupla epizóddal jön az Isten belájkolt című premier sorozat.

Kapitulálunk, Ti győztetek... ?... - RTL Klub official

Kapitulálunk, Ti győztetek... ? Csütörtöktől MINDEN hétköznap este vár A mi kis falunk! ❤️ #amikisfalunkhirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk