/kult/liptai-claudia-az-rtl-ii-nel-ter-vissza-a-musorvezeteshez/
hirdetés

KULT
A Rovatból
hirdetés

Liptai Claudia az RTL II-nél tér vissza a műsorvezetéshez

Ő váltja a NőComment című talk-show eddigi házigazdáját, Ábel Anitát.
hirdetés

Liptai Claudia 2018 végén döntött úgy, hogy nem hosszabbítja meg lejáró szerződését a TV2-nél. Helyette átment a konkurens csatornához, ahol eddig A Tanár című sorozatban szereplőként, illetve az Álarcos énekesben versenyzőként és vendégzsűriként láthattuk.

Szilveszterkor azonban ismét műsorvezetőként tűnik fel.

Az RTL II képernyőjén, december 31-én 19:00 órától a NőComment!-Szilveszter 2020 egész estés showműsorában tér vissza, leváltva a talk-show eddigi műsorvezetőjét, Ábel Anitát.

„A NőComment! RTL MOST+-on futó részeinek megszokott műsorvezetője, Ábel Anita egyéb televíziós kötöttsége miatt a készítők legnagyobb szomorúságára ez alkalommal sajnos még szereplőként sem tarthatott a produkcióval”

hirdetés

– olvasható az RTL Magyarország közleményében.

A NőComment! - Szilveszter 2020 showműsorban a legnépszerűbb hazai sztárok búcsúztatják az óévet az RTLII-n és az RTL Most+ platformon. A nagyszabású, klasszikus szilveszteri műsorok fergeteges hangulatát megidéző zenés talk show-ban összecsapnak a férfi és női energiák. A sztárok mindent kibeszélnek, átbeszélnek, senki és semmi mellett nem mennek el szó nélkül, miközben rengeteget ugratják egymást, ironizálnak és humorizálnak.

A vendégek között lesz: Geszti Péter, Dobó Kata, Nagy Ervin, Hadas Kriszta, Lovász László, Oroszlán Szonja, Pirner Alma, Tornóczky Anita, Szily Nóra, Puskás Peti és Hajós András, valamint Wolf Kati, Falusi Mariann, Gallusz Niki, Király Linda, Balázsovits Edit, Oláh Gergő, Nagy Sándor, Czutor Zoltán, Heincz Gábor Biga, Balázs Andi és Janza Kata énekelni fognak.hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk