hirdetés

KULT

Klippremier: sporthimnuszt írt Szakács Gergő, Diaz és Fura Csé

A Kétoldalú minden érem című dalban a zenészek saját tapasztalataikat írták le.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2020. december 30.

hirdetés

Fura Csé, Diaz és Szakács Gergő legújabb dala a sportolói élet kihívásainak és sikereinek két oldaláról szól. A zenészek saját tapasztalataikat írták le a dalban, amely a Magyar Olimpiai Bizottság, illetve a Magyarock megbízásából készült.

A Magyarock a Magyar Olimpiai Csapat márkája, ami a sportolók mellett, egy szurkolói közösség kialakítására is fókuszál, mindezt modern köntösben, fiatalos hangvétellel. A dallal az olimpiai alapértékeket (kiválóság, barátság, tisztelet) szeretnénk bevezetni a köztudatba, mert hisszük, hogy ezek az elvek nem csak a sportolókhoz beszélnek. Olyan előadókat kerestünk, akikhez már alapból közel áll ez a szellemiség, és akik hitelesen tudják azt továbbadni."

- foglalta össze a projekt célját a MOB csapata.

„Sportrajongóként megtisztelő felkérés volt, hogy dolgozhattam a dalon. Én anno kézilabdáztam és atletizáltam, és a sportnak köszönhetem, hogy a mai napig csapatjátékos vagyok, csapatban dolgozom.

Azt hiszem, hogy sok hasonlóság van a sportélet és a zenész élet között – mindkettő rengeteg áldozattal és elhivatottsággal jár. Számos buktató, kudarc állhat elénk, de a lényeg, hogy álljunk fel, menjünk tovább, és küzdjünk a céljainkért"

- foglalta össze Diaz, aki hosszú idő után újra rappel a dalban.

„Tíz évembe telt, amíg elértem egy látható szintre a zeneiparban. A sportolói sikerek is sok éves, évtizedes munka, küzdelem eredményei. A küzdés az élet minden aspektusában tetten érhető, ezt az érzést próbáltuk áthozni a dalban." - egészítette ki Szakács Gergő.

hirdetés

„Gyerekként mindenevőként sportoltam: fociztam, kosaraztam, ping-pongoztam, aztán megsérültem 14 évesen - de a sportrajongásom azóta sem szűnt meg. A "Kétoldalú minden érem"-ben megpróbáltuk a nehéz munka gyümölcsét kifejezni. Nehéz éven vagyunk túl, és nem tudjuk, hogy milyen év vár ránk, de ha meg van bennünk a kellő akarat és alázat, azt hiszem, minden menni fog." - tette hozzá Fura Csé.

A motiváló dalhoz készült klipben a három zenészhez fiatal sportolók csatlakoztak. "Eszméletlen élmény volt olimpikonokkal dolgozni, forgatni. Olyan nyugodtság sugárzik belőlük az élettapasztalatuk és kitartásuk miatt, amit nehéz megmagyarázni" - mondta Fura Csé. „Sose gondoltam volna, hogy Erdei Zsolt tart majd nekem boxleckét, óriási megtiszteltetés volt!" - tette hozzá Diaz.

A "Kétoldalú minden érem", reméljük, elég lendületet ad a következő évhez is - hogy bármelyik oldalára esik is, legyen hová továbbhaladni.

VIDEÓ: Diaz x Fura Csé x Szakács Gergő - Kétoldalú minden éremhirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk