hirdetés

KULT

"Olyan ez, mint egy másik univerzum" – kezdődik a világ legvadabb és egyben legszabadabb fesztiválja, a Burning Man

Belépés csak jelmezben vagy meztelenül!
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2018. augusztus 25.

hirdetés

A mai nappal ismét kezdetét vette a világ talán legvadabb fesztiválja, a modernizált Woodstock, azaz a Burning Man. Aki hallott már Nevada 9 napos eseményéről, jól tudja, hogy itt másfél hétig minden szabály érvényét veszti, és csakis az elfogadás és a szabadság jegyében ünnepelnek a résztvevők. Jelentsen ez bármit is.

Countdown to the playa begins now. Coming back for ya... #burningman2018

9 Likes, 1 Comments - ? A U D R E Y ? (@heythatsaud) on Instagram: "Countdown to the playa begins now. Coming back for ya... #burningman2018"

It's that time of year! Have Fun Burners! 3 years ago Burningman 2015 ? Thanks for the capture burning buddy @staceys777s · · · · · · #burningman #blackrockcity #burningmanphotos #industwetrust #burningmanfashion #brc #burningmanusa #burningmanstyle #burningmanfestival #playa #burningmanart #live #love #burntorange #bankholidayweekend

52 Likes, 4 Comments - @antoinettealexis on Instagram: "It's that time of year! Have Fun Burners! 3 years ago Burningman 2015 ? Thanks for the capture..."

hirdetés

És hogy hogy kell elképzelni? 70.000 ember furcsa jelmezekben vagy éppen teljesen meztelenül ünnepel, kempingeket hoz létre, meghökkentő, táncos rituálékat tart, majd szombat este elégetik az óriási fából készült emberszobrot. Pénzt egyáltalán nem vihetsz a fesztivál területére, ugyanis kizárólag a sharing&caring elve érvényesül: a résztvevők mindent megosztanak egymással, legyen szó ételről, italról, szeretetről, vagy bármiféle szolgáltatásokról.

Can't wait to play in the dust with this beautiful goddess ? #burningman2018 #throwbackbm2016 #savvystyle

6 Likes, 2 Comments - Isabella Anais?Stella Kitty (@bellathecircuskitty) on Instagram: "Can't wait to play in the dust with this beautiful goddess ? #burningman2018 #throwbackbm2016..."

We can't get enough of @ole_nicole ? #vibette#festivalfashion #raveoutfit #festivalinspo #bm2018 #festivallook #festivallife #ravegirl #festivalstyle #burnergirls #ravewear #ravefashion #iheartraves #edmbabe #ravefam #festivaloutfit #festivallovers #festivalseason #festival #festivalstyle #festivalwear #festivalvibes #burningman2018 #festivalbabes #festivaltime #burningmanstyle #burningmanfashion #ravegear #festivalglam #burningman #tomorrowland

542 Likes, 5 Comments - Vibette (@vibette) on Instagram: "We can't get enough of @ole_nicole ? #vibette#festivalfashion #raveoutfit #festivalinspo #bm2018..."

A furcsa szabályok megosztó véleményeket szültek a fesztiválról, hiszen itt nem csak a meztelenkedés engedélyezett, de közös droghasználattal és orgiákkal is biztosítják a felhőtlen partit. Ahogy más happeningeken, a Burning Manen is megesett pár baleset - beleértve egy karambolt és pár drogbotrányt - de egyes források szerint itt kiemelten figyelnek egymásra a résztvevők, és a happening valójában cseppet sem veszélyesebb, mint bármely más fesztivál.

Burn safe this year friends )'(

2,123 Likes, 46 Comments - Oscar Nilsson * San Francisco (@oscarwastaken) on Instagram: "Burn safe this year friends )'("

"Boldogságot és folyamatos örömöt érzek itt, ezért jövünk már 5 éve ide nyaralni a férjemmel, Scottal. Olyan ez, mint egy másik univerzum, ahol nem hiszel a szemednek. Egyszer például láttam egy idősebb párt, akik úgy ebédeltek egy asztalnál, hogy csillár volt a fejükön. Egy másik ember hatalmas sajtnak öltözött.

Itt bármi, tényleg bármi megtörténhet.

Tavaly a férjemmel kifestettük a fenekünket egy művésszel. Úgy hallottam, valahol van egy orgia kemping is, jövőre azt is meg szeretnénk nézni" - lelkendezett egy házaspár.

This will be my 7th Burn. I blame Larry. I will be doing #OrderedPairs portraits most nights at Sunset at 3:15 & H See you in the dust. #nevernevercamp2018 #burningman2018 #blackrockcity

3,268 Likes, 55 Comments - Josiah Roe (@josiahq) on Instagram: "This will be my 7th Burn. I blame Larry. I will be doing #OrderedPairs portraits most nights at..."

A civilek mellett számos művész, spirituális tanító, életmódtanácsadó is látogatja a fesztivált, akik workshopokat és előadásokat tartanak, és előszeretettel bevonják a látogatóikat is performanszukba. Van, aki levegőakrobatikát tanít, míg mások tűzzsonglőrködnek, de akár az egészséges életmódról vagy a kortárs divatról is hallgathatunk előadásokat.hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk