/kult/kepeken-az-igazabol-szerelem-masodik-reszenek-sztarjai/
hirdetés

KULT
A Rovatból
hirdetés

Képeken az Igazából szerelem második részének sztárjai

Néhány Twitteren megosztott fényképből az is kiderült, hogy mi lett a Hugh Grant alakította miniszterelnök és kedvesének sorsa.
hirdetés

Ahogyan azt korábban mi is megírtuk, a BBC rövidfilmes folytatást készít az utóbbi évek egyik legnépszerűbb romantikus vígjátékához, az Igazából szerelemhez. A folytatást március 24-én fogják bemutatni az angol tévéképernyőkön a Red Nose Day nevű jótékonysági program részeként.

Addig is Emma Freud, Richard Curtis rendező felesége tartja izgalomban az internetezőket, ugyanis folyamatosan a forgatáson készített fotóit posztolja a Twitteren. Legutóbb Natalie-ról és Davidről, pontosabban Martine McCutcheonról és Hugh Grantről tett közzé néhány fényképet.

Az eredeti filmben Hugh Grant alakította a brit miniszterelnököt, McCutcheon pedig Natalie-t, a fiatal asszisztenst, akibe a kormányfő beleszeretett. A képekből egyébként az is kiderült, ami az első filmből nem, nevezetesen az, hogy

a páros össze is házasodott az elmúlt 14 évben:

Az folytatásban az azóta elhunyt Alan Rickman és a feleségét alakító Emma Thompson kivételével a teljes szereplőgárda vissza fog térni.

A rendező felesége egyébként már Rowan Atkinsont is lencsevégre kapta, a forgatás első napján pedig Liam Neesonről és a fiát alakító Thomas Sangsterről is megosztott néhány képet.

Ha te is várod a filmet, kattints a megosztásra!


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk