hirdetés

KULT

Jövő tavaszra halasztják az új James Bond-film és a Halálos iramban 9 premierjét

A Nincs idő meghalni eredetileg idén áprilisban került volna a mozikba, végül novemberre tették át a premiert. Most úgy tűnik, hogy legkorábban jövő tavasszal láthatjuk újra James Bondot.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2020. október 03.

hirdetés

Csak jövőre mutatják be a 25. James Bond-filmet, jelentette be pénteken az MGM, a Universal és a film producerei közösen. A Nincs idő meghalni című film az első blockbuster volt tavasszal, melynek tervezett bemutatóját a koronavírus-járvány miatt elhalasztották: az áprilisi premiert tolták el november 20-ra.

Mivel a járvány nem csillapodik, a film végül csak 2021. április 2-án kerül mozikba világszerte

- így Magyarországon is - jelen állás szerint, írja a Variety.

Az utolsó olyan Bond-film, melyben Daniel Craig alakítja a 007-es ügynököt, premierje azért is csúszik, mert a Christopher Nolan-féle Tenet hatalmasat perecelt szeptemberben a pénztáraknál. A 205 millió dollárból forgatott szuperprodukciótól egész Hollywood azt várta, hogy visszacsábítja a nézőket a moziba. Ehhez képest az Egyesült Államokban eddig 41 millió, a világ többi országában pedig összesen további 245 millió dollárt termelt az akciófilm.

hirdetés

A Nincs idő meghalni gyártási költsége szintén meghaladta a 200 millió dollárt, ehhez jönnek a reklámkampányba ölt további súlyos dollármilliárdok. A stúdiók arra várnak, hogy a járvány után a nézők visszatérjenek a mozikba, csak ebben az esetben lehet esélyük arra, hogy végül nyereséggel zárják a már kétszer is későbbre halasztott 25. Bond-filmet.

A Nincs idő meghalni azonos című (No Time To Die) betétdalát Billie Eilish adja elő. A dalhoz készült videóklipet október 1-jén mutatták be:

Valószínűleg nem a Nincs idő meghalni az utolsó 2020-ra tervezett premier, aminek bemutatóját végül későbbre halasztják. A Halálos iramban kilencedik részét már biztosan legkorábban csak jövő májusban láthatjuk - ezt szintén pénteken jelentették be -, de jó esély van arra, hogy a decemberre tervezett Dűne és a Wonder Woman 1984 is végül 2021-re csúszik.hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk