/kult/jon-az-igazabol-szerelem-folytatasa/
hirdetés

A Rovatból
hirdetés

Jön az Igazából szerelem folytatása

A tévéfilmes folytatásban csaknem az összes szereplő visszatér.
The Guardian - szmo.hu
2017. február 16.

hirdetés

Már el is készült az Igazából szerelem folytatása: a 2003-as sikerfilm második részét

március 24-én mutatják be, igaz nem a mozikban, hanem a tévéképernyőkön.

A folytatás ugyanis egy rövid tévéfilm lesz, amiből kiderül, hogyan alakult az elmúlt évek során valódi karácsonyi klasszikussá vált film hőseinek sorsa.

A folytatást a BBC1 mutatja be először Angliában a Red Nose Day nevű jótékonysági program részeként, Amerikában pedig május 25-én, az NBC műsorán láthatják majd a nézők. Arról sajnos egyelőre nincs hír, hogy a magyar tévéképernyőkre mikor jut el a kisfilm.

VIDEÓ: Egyik kedvenc jelenetünk:

hirdetés

Annyit azonban már biztosan tudni lehet, hogy az eredeti szereplőgárda nagy része visszatér: feltűnik majd többek között Hugh Grant, Keira Knightley, Colin Firth, Liam Neeson, Bill Nighy és Rowan Atkinson is. A felsorolásból sajnos kimaradt Emma Thompson, feltehetőleg azért, mert ő az időközben elhunyt Alan Rickman feleségét játszotta a filmben.

A rövid folytatást ismét Richard Curtis rendezi, aki azt mondta, álmában sem gondolta volna, hogy egyszer folytatást készít az Igazából szerelemhez, de úgy gondolja, érdekes lesz visszatérni a szereplőkhöz, hogy láthassuk, kivel mi történt a repülőteres befejezés óta.

Az eredeti film az egész világot lázba hozta: összesen 194 millió fontos (~70 milliárd forintos) bevételt hozott.szerelem_a_negyzeten1

Címkép: YouTube

Ha te is várod a folytatást, kattints a megosztásra!


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk