hirdetés

KULT

Itt a SkyHős, a volt Intim Tornás Kiss Sándor új zenekara

Négy dalt már fel is vettek, sőt az egyikhez klipet is forgattak. Hallgasd meg őket a cikkben!
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2017. február 20.

hirdetés

Nagy port kavartak szeptemberben az Intim Torna Illegál zenekar körüli történések. Először Kiss Sándor jelentette be, hogy új zenészekkel viszi tovább a nevet, majd a másik három tag is leszögezte, nekik ugyanez a tervük, csak más basszusgitárossal. Hosszú jogi csatározás után végül megállapodtak.

Sanyi azonban nem fordított hátat a zenélésnek, tiszta lapot kezdve Németh Gábor „Némó”-val közösen alapított új együttest. Gitárosként Bűdi László, billentyűsként Juhász Attila, dobosként pedig Pusztai Gábor csatlakozott hozzájuk, így állt össze a SkyHős.

"2016-ban különösen álltak a csillagok, sok minden átrendeződött, átadta helyét valami újnak" - írják bemutatkozásukban.

"
Ekkor találkozott össze öt öntörvényű, sok próbát kiállt, különleges képességű zenész, akikből egy pillanat alatt szupercsapat formálódott.

A SkyHőSök a hazai könnyűzenében hosszú évek óta ismert és elismert arcok: összesen legalább 100 lemezzel, sikeres produkciókkal, egy tucat zenei díjjal a hátuk mögött indulnak új küldetésükre. Első négy dalukat – amelyek közül az Ültess Fát címűhöz klipet is forgattak – itt hallgathatod meg:

Ültess Fát:

hirdetés

5 percig:

Durván Horzsolt:

Hétfő Délután:

A csapat első koncertje március 4-én lesz a budapesti Castro Bisztróban. Részleteket az A38-tól a Zeneakadémiáig blogon megjelent interjúban olvashatsz: KATT IDE!

Ha ismerőseidnek is ajánlanád, kattints a megosztásra!


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk