/kult/igy-el-mostanaban-a-reszkessetek-betorok-kevinje/
hirdetés

KULT
A Rovatból
hirdetés

Így él mostanában a Reszkessetek, betörők Kevinje

Macaulay Culkin egy interjúban elmondta: gyakorlatilag nyugdíjasnak érzi magát, pedig még csak 35 éves.
hirdetés

Új filmben tűnik fel a Reszkessetek, betörők egykori gyereksztárja, Macaulay Culkin: az Aladdin csodalámpája egy feldolgozásában kapott szerepet, ami meglehetősen abszurd módon tálalja a mindenki által jól ismert mesét. Például a csodalámpa egy 3D-s nyomtató lesz benne, amiből többek között drogokat is nyernek a karakterek, sok szexjelenettel spékelték meg, Culkin pedig a lázadók vezérét játssza majd és épp hogy le nem fejezik a történet szerint.

Talán nem véletlen, hogy a színész most ebben a produkcióban alakít, hiszen a rendező, Adam Green gyerekkori jóbarátja. Mindenesetre a készülő film jó apropó volt arra, hogy magáról is meséljen a New York Magazinnak. Kiderült, mostanában leginkább zenekarával, a Pizza Undergrounddal koncertezik, még játszik a DRYVRS című websorozatban is (a felnőttkori Kevint egyébként), de amúgy akkor boldog igazán, ha sokat festhet és írhat.

mac

Úgy jellemezte magát, mint egy harmincas éveire nyugdíjba vonult férfi; már egyáltalán nem keresi a feltűnést, sőt Párizsban sokkal jobban érzi magát, mint Amerikában - ingázik ugyanis, így viszonylag gyakran jár Európában -, mert ugyan ott is felismerik, de nem rohamozzák meg jártában-keltében.

hirdetés

Via tvgo.hu

Ha érdekes volt a cikk, oszd meg másokkal is!


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk