?> /kult/got-talent-valosaggal-sokkolta-a-zsurit-az-egyik-produkcio/ Got Talent: valósággal sokkolta a zsűrit az egyik produkció | szmo.hu
hirdetés

KULT
A Rovatból
hirdetés

Got Talent: valósággal sokkolta a zsűrit az egyik produkció

Az utolsó előtti válogató legjobb, legrosszabb és legviccesebb pillanataiból szemezgettünk.
Petrovics Cs. - szmo.hu
2015. november 15.


Link másolása

hirdetés

Ismét a képernyőhöz szegezett bennünket Magyarország kedvenc tehetségkutató műsora. A Hungary’s Got Talent utolsó előtti válogatója sajnos nem okozott nekünk akkora katarzist, mint az eddigi adások, azonban most is akadtak istenadta tehetségek, illetve megmagyarázhatatlan produkciók. Ezekből válogattunk ki nektek néhány gyöngyszemet.

A ripacsok:

A műsor elején Drobina Norbert, egy vajdasági srác borzolta a kedélyeket rendhagyó előadásával. Norbi sajnos nem tudta eldönteni, hogy a versmondásban, vagy a balettben tehetségesebb-e, így gondolt egyet, és ötvözte mindkét művészeti ágat. A végeredmény – ahogy Csuja Imre fogalmazott – „egy akkora rippantás volt, hogy az agyam eldobtam”. Google barátunk végül azt is kiderítette, hogy a fiatalember nem csak a tánchoz és verseléshez ért, hanem ráadásként még modellkedik is.Norbi

Jégh Dávid produkciójával már akkor sejtettük, hogy gondok lesznek, amikor a musicalt „múzikelnek” ejtette ki. A srác szerint az a legnagyobb probléma a színészekkel, hogy sokszor túljátsszák a szerepüket. Oké, de akkor mi a mentsége erre az arckifejezésre?arc

- Jégh Dávid: nem annyira értettem, hogy a zsűri szerint miért voltam ripacs.

- Balázs: hát, nézz meg egy Bereczki-videóklipet, és látni fogod.

hirdetés

- Jégh Dávid: ő a példaképem.

- Balázs: Bereczki a példaképed?! Édesem, majd kinövöd.

Emlékeztek Cristofelre a Való Világ ötödik szériájából? Ezúttal Futyival, egy nagyon jó barátjával lépett színpadra, akinek a külső-belső tulajdonságairól akár egy egész könyvet lehetne írni. A körülbelül 140 centis srácot Hassza Zsoltnak hívják, és először a Balázs Show-ban tűnt fel. A 25 (!) éves fiatalember világsztár szeretne lenni; énekelt már Tankcsapdát, rappelt már Children Of Distance-et, ezúttal pedig a népszerű tehetségkutató műsorban csillogtatta meg a „tehetségét”. Nos, lehet, hogy egyszer tényleg világsztár lesz belőle, azonban nem a hangja, hanem sokkal inkább a testi adottságai miatt.

A viccesek:

Rengeteg tehetségtelen énekes állt színpadra az utolsó előtti válogatón, azonban az 56 éves Markót László produkciója mindent alulmúlt. A férfi nemzetközi gépkocsivezető, így fellépett már (állítása szerint) Németországban, Angliában, Svédországban és Hollandiában is. A Got Talentben ezúttal A kör című ikonikus slágert próbálta előadni több, de inkább kevesebb sikerrel. Linczényi Márk végül mégiscsak megdobta őt egy bókkal: azt mondta, hogy ő még soha nem szerette úgy az Eddát, mint ahogy László úr énekelte. És mi ezzel a véleménnyel teljesen egyet értettünk.

Németh Zsolt volt az alpári humor képviselője a Got Talentben. A zsűri egyáltalán nem volt vevő erre a műfajra, mi azonban még szívesen néztük volna még egy kicsit az úriember produkcióját.

Raffael Attila, becenevén Csipi pajzán poénokkal próbálta levenni a zsűrit a lábáról, azonban sajnos csúnyán leszerepelt. A feszültséget a levegőben szinte tapintani lehetett, amikor Attila úr zavartan gondolkozott az adomáin. Minket pont ezzel sikerült megnevettetnie.

A műsor fénypontjáról ismét Dombi gondoskodott. A színpadon egy ninja mutatta be másodosztályú előadását, amikor a műsorvezető gondtalanul fellépett a színpadra, és kettétörte a lábával a performansz főszereplőjét, egy fehér téglatömböt. Hát, mi nem lettünk volna Ninja Úr helyében…szettorte

A tehetségesek:

A pantomim nem tartozik a közkedvelt művészeti ágak közé, legfőképpen azért, mert nagyon nehéz jól csinálni. Balázs, illetve a Márkó is megmondta, hogy nem rajong műfajért, azonban Méhes Csaba zseniális produkciója őket, és bennünket is megvett kilóra. Nálunk ő vitte el az estét. Mégmégmégmég!

Hiánypótló műsorszám volt a magyar tehetségkutatók történetében egy látványos tűzsonglőr előadás is. A Flame Flowers nevű formáció ezt az űrt töltötte ki hajmeresztő produkciójukkal. Azonban az énekesek között is akadt egy kis tündér, akit végül továbbjuttatott a zsűri. Bangó Adrienn mindössze 12 éves, csodaszép, csilingelő hangja van, és már a hegedűvel is egészen jól bánik. Jogosan tette fel a kérdést Csuja Imre: mi lesz belőle 10 év múlva, ha már most is ennyire tehetséges?

A válogató végén ismét lenyomódott az a bizonyos arany nyomógomb. Ezúttal a Bandart Production érdemelte ki a megtiszteltetést; Tóth-Zs Szabolcs egy rajztábla, illetve egy projektor segítségével varázsolt különböző ábrákat a színpadra, párja, Lengyel Katalin pedig ezekre a motívumokra táncolt és színészkedett. Márkót olyannyira lenyűgözte ez a különleges előadás, hogy tovább is juttatta őket az élő show-ba.

A Got Talent Aranygombja

Az ismert tehetségkutató műsorban főszerepet kap egy speciális, aranyozott készülék is, amelyet a zsűritagok, illetve a műsorvezetők is megnyomhatnak egyszer a válogató folyamán. Ha a gomb aktiválásra kerül, a fellépők automatikusan ott lesznek az élő show-ban.

Az utolsó előtti válogatót ide kattintva tudjátok megnézni, miután regisztráltatok az RTL Klub honlapjára.

Ha tetszett a beszámoló, nyomj egy lájkot!


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


hirdetés


Link másolása

hirdetés

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
hirdetés


Link másolása

hirdetés

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk

hirdetés


Link másolása

hirdetés

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk

hirdetés


Link másolása

hirdetés

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk