?> /kult/got-talent-szornyu-produkcioval-jutott-be-az-elo-show-ba/ Got Talent: szörnyű produkcióval jutott be az élő show-ba | szmo.hu
hirdetés

KULT
A Rovatból
hirdetés

Got Talent: szörnyű produkcióval jutott be az élő show-ba

Volt, akiért fájt a szívünk. Ezek voltak a legjobb, a legrosszabb és a legviccesebb pillanatok!
Petrovics Cs. - szmo.hu
2015. november 01.


Link másolása

hirdetés

Ezúttal mi is tátott szájjal néztük végig a szombat esti Hungary’s Got Talent negyedik válogatóját. Volt, ahol egyszerűen nem bírtunk leállni a nevetéssel, de előfordult az is, hogy a képernyő előtt tapsoltunk örömünkben. Következzenek hát a másfél órás tömör gyönyör legnagyobb meglepetései:

A műsort ezúttal a gödöllői Fricska Táncegyüttes nyitotta meg, akik már nem csak itthon, hanem a Got Talent brit változatában is megcsillogtatták a tehetségüket. A három meglehetősen jóképű fiú célja a magyar néptáncot egy modernebb köntösbe bújtani, hogy a fiatalabb generáció is könnyebben fogadja be a műfajt.

A következő meglepetést számunkra a Csoki & Hipo nevű formáció okozta. A srácok meglehetősen bizarr öltözékben álltak fel a színpadra, hogy elénekeljék: egy párhuzamos univerzumban újra divat lett a zokni-szandál. Mi egyszerűen imádtuk a különleges előadást, a zsűrinek azonban nem nyerte el a tetszését a hamiskásan éneklő álarcos pasik produkciója. Csokiék viszont annyira élvezték a műsort, hogy még a piros gombok lenyomása után sem voltak hajlandóak lelépni a színpadról.

"Két ember között a legrövidebb út egy mosoly" – ezt vallják a Jóga-Hahota klub tagjai, akik úgy érezték, hogy a mesterkélt nevetésnek ott a helye a Got Talentben is. A hölgyek felhívtak néhány nézőt a színpadra, hogy színlelt kacagásra késztessék őket a zsűri előtt. Mi ugyan fetrengtünk a röhögéstől, de Linczényi Márkó például pont így képzelte el a poklot.

Ezen kívül borzolta a kedélyeket egy Tévémaci-imitáror, egy kecskeidomár, egy gót táncos, illetve egy basszusgitáros is, aki enyhén szólva cseppet sem volt boldog, amikor Horgas Eszter lélekrombolónak nevezte a produkciójukat. Menyhárt Tamás – mint kiderült - nem csak a gitározáshoz, hanem a slam poetryhez is konyít.

hirdetés

Számos fellépő indult az idei tehetségkutatón, aki megérdemelte volna az élő show-ba jutást, a 63 éves Füry Ferenc azonban semmiképpen sem tartozott közéjük. Az élemedett korú családapa a világhírű What Does The Fox Say című mémslágert adta elő borzalmas angol kiejtéssel. A zsűri természetesen négy nemet szavazott meg az úriembernek, Dombinak azonban annyira tetszett a produkció, hogy gondolt egyet, felrohant a színpadra és megnyomta az Aranygombot.

A Got Talent Aranygombja

Az ismert tehetségkutató műsorban főszerepet kap egy speciális, aranyozott készülék is, amelyet a zsűritagok, illetve a műsorvezetők is megnyomhatnak egyszer a válogató folyamán. Ha a gomb aktiválásra kerül, a fellépők automatikusan ott lesznek az élő show-ban.

A magyar Got Talentben Füry Ferencen kívül eddig egyetlen formáció érdemelte ki ezt a megtiszteltetést. Az InFusion Trio egyik produkciója annyira megtetszett Csuja Imrének, hogy jogosan nyomta le az aranyozott gombocskát.

Feri bácsi valóban vicces volt, jópofa volt, mi is nevettünk rajta, azonban semmiképpen sem gondoljuk, hogy ott van a helye a legjobbak között. Akármennyire is megdöbbentő, a családapa korábban továbbjutott az X-Faktor című műsorban is.

Akadtak személyes kedvenceink is a negyedik válogatóból: ott volt például a háztartási eszközökön doboló Kongattack, a gyönyörű rúdtáncos amazon, Molnár Nikolett, de nálunk a versenyt mégis Cakó Daniék nyerték meg a Quartzbox-al. A srác édesapja világhírű homokanimátor; filmjeivel szinte minden jelentős nemzetközi fesztiválon fődíjat nyert. Ezt a hagyományt követte Dániel, illetve Hidvégi Áron is, azonban a két srác egy kis színt is vitt a homokművészetbe, szó szerint.

A teljes adást ide kattintva nézhetitek meg, miután regisztráltatok az RTL Klub honlapjára.

Ha tetszett a beszámoló, nyomj egy lájkot!


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


hirdetés
KULT

Temetkezési vállalkozó akart lenni, Demóna lett – amit nem tudhattál a 46 éves Angelina Jolie-ról

Június 4-én ünnepli születésnapját a színésznő, aki négy éves kora óta festi a haját, és egy pszichopata szerepéért kapott Oscar-díjat.

Link másolása

hirdetés

Jolie nagy utat járt be filmesként és magánemberként is az elmúlt évtizedekben: először rácsodálkoztunk földöntúli szépségére, majd Oscar-díjat kapott egy szociopata, intézetbe zárt lány szerepéért, mára pedig Demónaként a legnépszerűbb a széles közönség körében.

Anélkül, hogy bármiféle következtetést levonnánk mindebből, összegyűjtöttünk pár érdekességet Angelina Jolie-val kapcsolatban.

Bizzar gyermekálmok

John Voight színész lányát már elég korán felfedezte a média világa, hiszen már kamaszként is annyira gyönyörű volt, hogy nem lehetett nem észrevenni különleges arcvonásait. 14 évesen már modellkedett is, azonban ha a gyermek Jolie-t megkérdezték, mi lesz, ha nagy lesz, azt válaszolta: temetkezési vállalkozó.

Kígyószerelem

hirdetés

Fiatalabb korában annyira hüllőmániás volt, hogy több ilyen házi kedvence is volt, köztük két kígyó. Így aztán nem esett nehezére a Nagy Sándor, a hódító (2004) című filmben a kígyós jelenet forgatása.

Veszély-szenvedély

Jolie híres arról - különösen fiatal korában szivárogtak ki róla ilyen hírek -, hogy hajszolja a veszélyes helyzeteket. A Lara Croft: Tomb Raiderben (2001) például maga végezte el az összes kaszkadőrfeladatát beugró helyett, így több vágást is szerzett a csilláros jelenetben. Emellett felgyújtotta a selyempizsamáját a csilláron, miközben ugrásokat végzett a házban. Komoly égési sérülésekkel került kórházba, de másnap már forgatott is.

Késes szex, meg a többi

Jolie-ról sok botrányos mendemonda keringett az előző évezredben, azaz a húszas éveiben, de máig úgy gondolják róla sokan, hogy van egy sötét oldala. Például állítólag nem vetette meg a több résztvevős ágyjeleneteket, valamint a késsel-vérrel-tűzzel való játszadozást sem. Egy interjúban erre csak annyit mondott, hogy hát az ember fiatal, előkerül a kés, és ennyi, nincs ebben semmi pláne. Egy filmbemutatóra például úgy érkezett akkori férjével, Billy Bob Thorntonnal, hogy közölték a riporterrel, odafelé a limóban szexeltek. Ma már inkább a példás családanya imidzsre törekszik.

Drága színész

Ő volt a harmadik színésznő, aki belépett a 20 millió dolláros klubba, azaz az akkor legjobban fizetett színésznők sorába. Julia Robertst és Cameron Diazt követte ezzel - méghozzá a Mr. és Mrs. Smith című filmmel 2005-ben, ahol ma már exférjét, Brad Pittet is "megkaparintotta", ahogy a rossz nyelvek fogalmazzák.

Gyász

Imádott édesanyja, Marcheline Bertrand petefészekrákban hunyt el 2007-ben; hét és fél évet küzdött a betegséggel. Ez az esemény meghatározó Angelina életében, mert bálványozta édesanyját, aki megígértette vele, ha ő is örökölte a hibás, a betegségét okozó gént, kioperáltatja a petefészkeit. Ez később meg is történt.

Nem bízta a természetre

Valamennyi gyermekét tervezett császárral szülte, és mindegyiküket pontosan tíz hétig szoptatta csecsemőkorukban az IMDb triviája szerint. Vajon miért pont tíz hétig?

Egyáltalán nem veszélyeztetett terhes

Két hónapos terhes volt Angelina, amikor befejezte az Elcserélt életek forgatását 2008-ban. Knoxot és Vivienne-t hordta a szíve alatt. Születésük után 8 hónappal már munkába is állt: a Salt ügynököt forgatta 2010-ben. Lányával, Shilohval hat hónapos terhes volt, amikor Az ügynökség című filmet leforgatta 2006-ban.

Szöszi

A hajszíne eredetileg természetes szőke, de barnára festi. "A hajam sötétszőke. Amikor négy vagy öt éves voltam, anyukám sötétbarnára festette, és úgy döntött, úgy is hagyja. És én is megmaradtam mellette" - mondta erről.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
hirdetés
KULT

„Tőlem arzént is belém nyomhattak volna” – Vad Fruttikkal nyitott a Budapest Park

Bő másfél év után tarthattak újra koncertet több ezer fős közönség előtt. Megkérdeztük a zenekart, a hely alapítóját és a rajongókat is, milyen érzéseik vannak most és mit gondolnak a kötelező védettségi igazolványról.

Link másolása

hirdetés

Fellélegezhettek az élő zene rajongói, amikor az átoltottság elérte az 5 milliós határt, ugyanis a kormány végre engedélyezte a zenés-táncos rendezvényeket a védettségi igazolvánnyal rendelkezőknek. Ezek november óta teljesen be voltak tiltva, de előtte is legfeljebb 500 főben limitálták a közönséget.

A Budapest Parkban utoljára a 2019-es szezonzárón gyűlhetett össze ennél több ember, így bő 600 napot kellett várni, amíg újra ekkora tömeg bulizhatott.

Elmentünk a Vad Fruttik koncertjére, ahol a zenekar frontemberét, a hely alapító-vezérigazgatóját, valamint több rajongót is megkérdeztünk.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk

hirdetés
KULT

Felgyújtotta saját könyveit egy brit írónő, mert nem tetszett neki a fülszöveg

Jeanette Winterson annyira gyűlölte regényei legújabb kiadásának borítóit, hogy máglyát rakott, és felgyújtotta mindet.

Link másolása

hirdetés

Elégette saját regényeit, az erről készített fotót pedig Twitterre posztolta ki Jeanette Winterson brit írónő - írja a Guardian.

Winterson azért folyamodott ehhez a radikális döntéshez, mert nem tetszett neki a kiadó által készített borító és a fülszöveg. Szerinte "túl nyilvánvaló és unalmas" szöveget írtak hozzá, amely egyáltalán nem tükrözi könyvei szellemiségét.

Úgy véli, hogy ezáltal egyszerű feminista fikcióvá silányították életművét, és a szövegek valójában semmit sem mondanak arról, hogy miről ír igazából, ezért döntött úgy, hogy elégeti a könyveket.

"A kiadónál már dolgoznak a probléma megoldásán, de ezeket a kópiákat nem akarom megtartani. A nagy részét eladományoztam jótékony célra, de kellett egy szimbolikus égetés a lelkem felemelkedéséért. Író vagyok, de még én sem venném meg a saját könyvemet ezzel a silány fülszöveggel." - mondta el az írónő a lapnak.

hirdetés

A szimbolikus tett azonban nem mindenkinek nyerte el a tetszését: többen is azért támadták, hogy rendkívül pazarló dolog egy rakás könyvet elégetni csak azért, mert neki nem tetszik valami. Az egyik felhasználó szerint újra lehetett volna csomagolni, amely egyrészt izgalmas kreatív kihívás lehetett volna, másrészt jóval környezetbarátabb is. Mások azonban dicsérték Wintersont a húzásáért, egy Twitterező szerint ez egy művészi kinyilatkoztatás, amiért nem szabadna elítélni a szerzőjét.

Winterson már első regényével, az Oranges Are Not the Only Fruittal hírnevet szervett magának 1985-ben, amelyet mindössze 23 évesen írt. Azóta több mint egy tucat könyve jelent meg, II. Erzsébet királynő a Brit Birodalom Parancsnoka (CBE) címet adományozta neki az irodalom terén elért érdemei miatt.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk

hirdetés
KULT
A Rovatból
hirdetés

Horrorfilmekkel robbantottak a mozik: tarolt a Hang nélkül és a Démonok között új része Amerikában

Szuper hír: újra beülnek az emberek a mozikba, ráadásul két minőségi horror-franchise csábította be őket.

Link másolása

hirdetés

Egymást követő két hétvégén is a régi időket idéző nézőszámokat produkáltak az amerikai mozik. Az iparági szakértők nagyon optimisták Amerikában, hiszen még csak az Észak-Amerikai mozik 75 százaléka nyitott ki, mégis látványosan pörög az üzlet. Úgy tűnik, az emberek bátorsága visszajött, hiszen ezt megelőzően sokáig üresen kongtak a mozitermek. A nagy nyertes a hétvégén a Démonok között-franchise 3. része volt.

A Hang nélkül 2 a múlt hétvégén 48 millió dollárt kaszált Amerikában, ami az első nagy bevételű premier volt hosszú idő után, a jó bevételei pedig ezen a héten is megmaradtak, most a második helyet szerezte meg 19,5 millió dolláros bevétellel a dobogó tetejére került Démonok között: Az ördög kényszerített című horror mögött. Így a Hang nélkül 2 már 88 millió dolláros össz-amerikai bevételnél tart és 138 milliós bevételnél világszerte.

A film a jól sikerült első rész után várható volt, hogy számíthat az érdeklődésre a nézők részéről, de azért a szakértők kisebb összegeket prognosztizáltak. Az első rész különlegessége az volt, hogy egy egész család némán retteg, nem szólalhat meg a film játékideje alatt, mert egy szörnyeteg lény a hangra megy rá - különben végük.hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk