/kult/got-talent-ezt-5-produkciot-latnank-az-utolso-adasban-is/
hirdetés

KULT
A Rovatból
hirdetés

Got Talent: ezt 5 produkciót látnánk az utolsó adásban is

Ha mi lennénk a zsűri és a nézők helyében, Badár Tamás mellett még ezt a 4 produkciót juttatnánk a döntőbe.

Link másolása

hirdetés

Mint ahogy azt az előző beszámolónkban is megírtuk, 30 produkció jutott be a Got Talent középdöntőjébe. A tegnapi élő adásban 10 tehetség bizonyíthatta be, hogy nem csak a top 30-ban, hanem a mindent eldöntő utolsó adásban is ott a helyük. A két legtöbb telefonos szavazatot kapott műsorszám automatikusan bekerült a végső megmérettetésbe, egyet pedig a zsűri választhatott ki.

Most mi is felállítottuk a saját preferencia-listánkat. Ha a nézők helyében lennénk, ezt az 5 produkciót biztosan továbbküldenénk a mindent eldöntő döntőbe:

Badár Tamás

Ja, hogy ő már ott is van a legjobbak között! Szóval nem véletlenül Badár Sándor fiával, a jóképű bűvészporonttyal kezdjük a felsorolásunkat, hiszen a Dirty LED Light Crew formáció és a versmondó Czuczor-Gidai Zsófia mellett ezt a fiatalembert is beszavazták tegnap a döntőbe.

Nem csak azért imádjuk Tomit, mert egy üde, szórakoztató és modern személyiség, hanem azért is, mert egy gramm felesleges ripacskodás sincs benne annak ellenére, hogy bűvész. Ráadásul tegnap egy olyan előadással szántotta le a színpadot, amelynek a bakifaktora enyhén szólva magas volt. Ezzel a trükkel varázsolta be magát a legjobb 30 közé:

hirdetés

Fekete Adrienn és Melinda

Ha ezek a hölgyemények nem léteznének, ki kéne őket találni. A Fekete-ikret gúnyversekkel szerették volna belopni magukat a zsűri szívébe, azonban már a puszta létezésükkel is hatalmas felbolydulást keltettek a színpadon. Csak úgy ontották magukból a fárasztó megnyilvánulásokat úgy, hogy hogy közben improvizatív módon cukkolták egymást.

"Szerintünk az a legjobb érzés, amikor megosztjuk a gondolatainkat másokkal, és azokban mások felismerik a saját érzéseiket." – nyilatkozták az RTL Klubnak. Na, ilyen egy igazi stand up!

Méhes Csaba

Úgy örülünk, hogy végre egy pantomimes is ott van a középdöntőben! Csaba szemet-könnyesre-röhögős produkciója igazi felüdülés volt a tömérdek énekes-táncos műsorszám után. Mi egyszerűen még hetekig elnéztük volna ezt a pihentagyú performanszot, és bízunk benne, hogy ti is hasonlóképpen gondoljátok.

Az úriember egyébként idestova 30 éve van a pályán; előadásaival több országban megfordult már, és alkalmanként (nem középiskolás fokon) oktatja is ezt a művészeti ágat.

Peet Project

Ezek a huszonéves, meglehetősen sármos fiatalok úgy döntöttek, hogy a divatos zenei műfajok és a szólókarrier helyett inkább alakítanak egy jazzes ízekkel fűszerezett funky–pop együttest. És milyen jól tették! Nagyon finom, mégis meglehetősen rosszfiús dallamokkal muzsikálták be magukat a zsűri szívébe.

"7 éves a zenekar, eddig 4 lemezünk jelent meg, de az általunk képviselt zenei stílussal ismertebbek lettünk külföldön - elsősorban Amerikában -, mint hazánkban. Azt reméljük a HGT segít egyensúlyba hozni ezt a mérleget." – nyilatkozták a srácok a csatornának.

Quartzbox

Na, ezt a formációt is az eredetiségük miatt imádjuk. Cakó Dániel édesapja világhírű homokanimátor; filmjeivel szinte minden jelentős nemzetközi fesztiválon fődíjat nyert. Ezt a hagyományt követte Dani, illetve Hidvégi Áron is, azonban a két fiatalember egy kis színt is vitt a homokművészetbe, szó szerint. Kíváncsian várjuk, hogy milyen produkcióval rukkolnak elő a középdöntőben, Párizs után.maxresdefault

Természetesen nem csak ezt az öt produkciót látnánk szívesen a döntőben, azonban az ő előadásaikra nagy örömmel váltanánk jegyet bárhol, bármikor. Ha még több tehetséges középdöntős műsorszámba érdekel benneteket, szívből ajánljuk nektek többek M. Tóth Zsolt, Molnár Nikolett, a Nylon Group, a Bandart, illetve Buda Julianna előadását is.

Az első középdöntőt ide kattintva tudjátok végignézni, miután regisztráltatok az RTL Klub oldalára.

És nektek ki a kedvencetek?


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


hirdetés


Link másolása

hirdetés

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
hirdetés


Link másolása

hirdetés

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk

hirdetés


Link másolása

hirdetés

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk

hirdetés


Link másolása

hirdetés

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk