hirdetés

KULT

Geszti Péter újra műsort vezet az egyik országos rádióban

A Geszti Péter Special című kétórás műsor vasárnap délelőttönként hallhatjátok a Sláger FM-en.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2016. november 16.

hirdetés

Geszti új műsora GPS (azaz Geszti Péter Special) néven jelentkezik majd vasárnaponként, délelőtt 10 óra és dél között, a Sláger FM-en - írja a Bors. A műsor retro stílusú lesz, de nem valami öncélúan múltba révedős időutazásra gondoljatok. Geszti szerint inkább egy ironikusan, a jelenből visszanéző két órával várják a hallgatókat. Mindezt jó zenékkel és tartalmas beszélgetésekkel kiegészítve.

Ez lesz talán az első olyan rádióműsor Magyarországon, amit kifejezetten egy koncert előkészítésére hoztak létre. Geszti Péter korábbi együttese, a Rapülők ugyanis februárban koncertezik a Papp László Sportarénában.

"
Szeretném, ha az emberek visszarepülhetnének kicsit abba a hangulatba, ami a kilencvenes évekre volt jellemző, ha beszélnénk megint például arról az életérzésről, ami a ‘Húzod az igát és nyúzod a zsigát’ volt… A zsigáról a mai húszévesek nem is tudják, hogy az Zsiguli volt!

Szóval ezzel a hangulattal edzünk majd a február 25-i koncertre" - mondta Geszti a Borsnak.

Zúg a Volga - ebben a számban hangzik el a fent idézett sor:geszti

IDE KATTINTVA jobb minőségben is meghallgathatjátok a fenti dalt

hirdetés

Geszti Péter édesanyja is szerepet kap majd a műsorban. Márta néni markáns véleményét, sajátos humorát sokan kedvelték, akik az elmúlt két évtizedben hallották a Danubiuson, a Slágeren, végül a Neo Fm-en. Fiának fél napig kellett győzködnie, de Márta néni végül kötélnek állt.

A műsor a februári koncertig biztosan szólni fog, a folytatásról Geszti annyit mondott a Borsnak, hogy utána átgondolja, folytatja-e a rádiózást.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk