hirdetés

Február 28-ig jelentkezhetsz az Oscar-díjas magyar rendező új filmjébe

Deák Kristóf új filmjéhez keresnek szereplőket. Még egy napod van - igyekezz, ha te is benne szeretnél lenni!
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2017. február 27.

hirdetés

Még nem késő szereplőnek jelentkezni az egy napja Oscar-díjas Deák Kristóf új filmjébe.

A legjobb játék című kisjátékfilm forgatásához összesen 150 önkéntest keresnek. Ők a fináléban jutnak szerephez, amikor a statiszták egyszerre mozognak majd, és a könnyen tanulható, mégis látványos mozdulatok az alkotók szándéka szerint végül egy grandiózus egésszé olvadnak össze. A helyszín sem lesz mindennapos, olyasmire kell gondolni, mint egy újonnan épített metróállomás vagy egy pályaudvar.

Referenciafotóként egy kockát adtak meg az Open Your Heart című számhoz készült klipből, amit Michel Gondry rendezett. Íme:

20170221referenciafoto-a-legjobb-jatekhoz-

hirdetés

VIDEÓ: a Mia Doi Todd Open Your Heart című számához készült klip

A flashmob-szerű, csoportos "miniperformanszok" az emberi összetartozás erejét jelképezik. A film fő mondanivalója ugyanis az, hogy a kreativitás legyőzheti a gépesítést és az elembertelenedést. A mozgásért Deák Kristóf felesége, Nina Kov koreográfus fog felelni. Jó hír, hogy

nincsen semmiféle korhatár, sőt, táncos előkézettség sem kell. A film készítői mindenkit várnak, aki motivált és pozitív, szeret mozogni, és szívesen részt venne egy kreatív és szórakoztató alkotómunkában.

Ha jelentkezni szeretnél, akkor ezt a ljmozgas@gmail.com e-mail címen egy fotóval és egy rövid bemutatkozással február 28-án, kedden még megteheted.

Forrás: Origo

Ha érdekes a lehetőség, oszd meg másokkal is!


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk