hirdetés

KULT

Eltűnhetnek a szexjelenetek és kézmosó-tanfolyam lesz – így indulhat újra a filmgyártás Hollywoodban

CGI-szex még lehet. Érdekes részleteket tartalmaz a filmes szakszervezetek 22-oldalas ajánlása.
Kép: Illusztráció (Pexels) - szmo.hu
2020. június 08.

hirdetés

Ugyan újraindul a filmgyártás Hollywoodban, a forgatások már nem lesznek a régiek, a szexjeleneteket például CGI segítségével valósítanák meg az egészségügyi óvintézkedések miatt - írja filmipari forrásokra hivatkozva a The Sun.

Gavin Newsom kaliforniai kormányzó tegnap jelentette be, hogy

június 12-től újraindulhatnak az államban a filmes, televíziós és zenei produkciók, ám szigorú egészségügyi óvintézkedések mellett.

A hollywoodi és filmes szakszervezetek már el is juttatták a kormányzónak az ágazati ajánlásokat, amelyben meglepő és kevésbé meglepő sorok is szerepelnek.

hirdetés

Az nem meglepő, hogy a maszkviselés a stábtagok számára, a rendszeres tesztelés és a testhőmérés erősen ajánlott lesz a forgatásokon, ám a 22 oldalas ajánlásnak vannak meglepő részei is. Például az, hogy a stábtagok - a sztárokat is beleértve - külön oktatást kapnának arról, hogyan mossanak megfelelően kezet. A filmeket megelőző castingok esetében pedig ajánlott a plexiüveg felszerelése, valamint a produkció legtöbb fázisánál ott kell lennie egy olyan ellenőrnek, aki a szabályok betartatásáért felelős.
hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk