/kult/elsirta-magat-hevesi-tamas-a-nagy-duett-szinpadan/
hirdetés

KULT
A Rovatból
hirdetés

Elsírta magát Hevesi Tamás A Nagy Duett színpadán

A Maradj velem című dal előadása közben néhai édesanyjára gondolt.

Link másolása

hirdetés

Mindig bajban vagyunk, amikor arról kell döntenünk, helyes-e egy kereskedelmi tévé-vagy rádiócsatorna könnyed szórakoztatásnak szánt showműsorába mély érzelmeket keverni. Persze a nézettségi, hallgatottsági recept szerint nagyon is, hiszen a nevettetés mellett az elérzékenyítés a másik csúcseszköz.

Azonban a Balázs Fecó-szerzemény, amelyet Kulcsár Edina és Hevesi Tamás adott elő A Nagy Duettben, már lehet, hogy kissé túlzó volt. Nem azt kérdőjelezzük meg, hogy az érzelmek őszinték voltak-e - nem feltételezzük, hogy akár Hevesi, akár más őszintétlenül és csak a hatáskeltés kedvéért keverné bele elhunyt édesanyját a produkcióba. Inkább azt nem tudjuk pontosan eldönteni, hogy a nézőt milyen mértékig kell beavatni az efféle magánügyekbe, illetve hogy valóban minden néző örül-e egy ilyen elszomorító etapnak a vasárnap esti szórakozása közepén. Mindegy: történt, ami történt, és biztosan sokan vannak, akik örültek a megindító perceknek.

Videó: Kulcsár Edina és Hevesi Tamás a Maradj velem című dallal

Ezzel ellentétes értelemben, de ugyanennyire kiemelendő a május 29-i adás versenyszámai közül Dér Heni és Kucsera Gábor előadása. Az UFO együttes Napolaj című dala úgy tűnik, meghozta az áttörést a zenei műfaj minden területével hadilábon álló Gábornak. Najó, az igazság az, hogy Gábor továbbra is teljes mértékig hadilábon áll a zenei műfaj minden területével, de a Napolaj előadásával mégis olyat mutatott, ami, alá kell írjuk: végre igazán szórakoztató volt! Ehhez persze nagyon kellett partnere, Dér Heni is, akinek bomba kinézete és bomba hangja nélkül azért Gábor igencsak elárvultan feszegette volna a színpadon lezuhanyoztatott mellizmait.

hirdetés

ku

Videó: Dér Heni és Kucsera Gábor a Napolaj című dallal

A másik személyes kedvencünk a nem sokkal emögött lemaradó Kung Fu Fighting volt Keleti Andrea és Péter Srámek előadásában, ami koreográfiáját, színpadképét és hangulatát is tekintve egy kifejezetten kedves produkcióra sikeredett. Habár nem teljesen azt, de valami olyasmit mutatott meg, amit A Nagy Duett mint a jelenleg legnézettebb magyar műsor eredeti küldetésének vélünk: a vasárnap esti, könnyed, de nem teljesen bugyuta; követhető, de nem totálisan gagyi; humoros, de egyáltalán nem erőltetett szórakoztatást. Andreán és Péteren is látszott, hogy élvezik a szerepüket, jól érzik magukat a színpadon. Ugyanitt: ha bármelyik olvasónk tud szerezni egy olyan pislogó, piros sárkányt, amilyen a rendezői jobb oldalon táncikált (az őt mozgató emberek elhanyagolhatóak, bár ha jófejek, jöhetnek ők is), az feltétlenül szóljon nekünk. Ennél a sárkánynál ugyanis kevés aranyosabb dolgot láttunk eddig a műsor idei szériájában.

Videó: Keleti Andrea és Péter Srámek: Kung Fu Fighting

Az estnek még egy kiemelendő személyisége volt, ez pedig nem más, mint Schobert Norbi, aki Keresztes Ildikóval közösen levezetett instant egyiptológiai előadásában, de retro sztreccs-öltözékében is, ismét teljesen átlényegült a szerepben. Kifejezetten szórakoztató volt, ahogyan beleállt az adott karakterbe (a Pray című számnál szó szerint is).

n

Kár, hogy épp ő és Ildikó az, akiket nem láthatunk többet. Az adás végén ugyanis Norbiék párosa búcsúzott a versenytől, s így az e heti döntőtől. Norbi elköszönése kifejezetten kedves és szerethető volt, Ildikó ellenben gyorsan belepasszírozott a búcsúbeszédébe egy sornyi önreklámot legújabb nagylemezéről és színházi szerepeiről is.

A zsűri három tagja ez alkalommal még lágyszívűbb volt, mint eddig. Cooky-nak véglegesen becsípődött a "megvettem" kiáltás és a "nagyon jól éreztem magam" kijelentés.

Ja, és hogy Pachmann Péter milyen volt Zorro-öltözékű Antonio Banderasként? Hát, ezt mindenki döntse el maga. (Örömmel állapítottuk meg ezzel egyidőben, hogy Péter Szabó Szilvinek visszatért a régóta hiányolt, tiszta és erős énekhangja!)

Videó: Péter Szabó Szilvia és Pachmann Péter latinvérű oldala

A döntőben a Hit the Road Jack, a Valahol Európában és a Csipkés kombiné csendül majd fel, de visszatér a megunhatatlan (?) Neoton Família is a Sandokánnal. És reméljük, hogy Hevesi Tamás már kizárólag nevetgélni fog Ricky Martin szerepébe bújva.

Hálásan köszönjük, ha egy megosztással segíted pislogó sárkányt szerző akciónkat!


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


hirdetés


Link másolása

hirdetés

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
hirdetés


Link másolása

hirdetés

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk

hirdetés


Link másolása

hirdetés

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk

hirdetés


Link másolása

hirdetés

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk