/kult/elmaradhat-iden-a-sztarban-sztar-leszek-a-koronavirus-miatt/
hirdetés

KULT
A Rovatból
hirdetés

Elmaradhat idén a Sztárban sztár leszek! a koronavírus miatt

Ez volt tavaly a TV2 legsikeresebb műsora, az új évad azonban nem biztos, hogy összejöhet.
hirdetés

A koronavírus-járvány több hazai sorozat és tévéműsor forgatását akasztotta meg.

Nem indulhatott el például az RTL Klubon a Survivor című túlélő reality, mert a stáb nem tudott elutazni a Fülöp-szigetekre. A Barátok közt és a TV2-n idén debütáló Mintaapák című sorozat forgatása is leállt, sőt utóbbi emiatt le is került a képernyőről egy időre.

A járvány kezdetén indult két jelmezes showműsor közül az RTL Álarcos énekesének nem tett be a vírushelyzet, mert a részeket már korábban leforgatták, a TV2-n futott Nicsak, ki vagyok?-ot viszont élőben közvetítették, ezért az is rövid kényszerpihenőre kényszerült.

Korábban azt is megírtuk, hogy

hirdetés

az évek óta sikeres X-Faktor is elmaradhat idén. A SorozatWiki ugyanis még régebben úgy értesült, a járvány miatt nem tudták időben megkezdeni a 10. évad castingját.

Most pedig szintén a SorozatWiki számolt be arról, hogy a TV2 tehetségkutatója, a Sztárban sztár leszek! is elmaradhat, aminek következő évadát még tavaly novemberben jelentették be.

Információik szerint ugyanaz lehet az ok, mint az X-Faktornál: a koronavírus miatt nem volt elég hatékony a castingolás. A portál szerint a tehetségkutató helyett várhatóan más nagyszabású showműsort, vagy showműsorokat készít majd őszre a csatorna.

Megkeresték ezzel kapcsolatban a TV2 Csoportot, ahol azt közölték, hogy a Sztárban sztár leszek! idei castingja jelenleg is folyik, de azt, hogy a műsor 2020-ban elmarad-e, sem megerősíteni, sem cáfolni nem kívánták.

A tehetségkutatót tavaly Békefi Viktória nyerte, aki közben beleszeretett a verseny második helyezettjébe.hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk