/kult/eldurvult-a-harc-az-rtl-klub-es-a-tv2-kozott-varatlanul-itt-a-fal-2-resze/
hirdetés

KULT
A Rovatból
hirdetés

Eldurvult a harc az RTL Klub és a TV2 között - váratlanul itt A Fal 2. része

Sebestyén Balázs vetélkedőjének következő része egy időben megy majd a TV2 sikervárományos műsorának, a Korhatáros szerelem című sorozatnak az első részével.
hirdetés

Úgy látszik, az RTL Klub még nem érzi teljes biztonságban magát a nézettséget illetően, így a Perzsia hercege: Az idő homokja helyett leadják A Fal 2. részét december 2-án.

Aki lemaradt volna, a sztori az, hogy adott egy külföldi licenc után elkészített RTL Klub-os műsor, A Fal, amit a falakkal már régi barátságot ápoló Sebestyén Balázs vezet, és amit szeptemberben harangozott be a tévécsatorna. Ezt megtudva a TV2 villámgyorsan cselekedett, és előkészítette a gyakorlatilag tök ugyanolyan koncepciójú A Piramis című műsorát, hogy elegánsan beelőzze A Falat.

Az ugyanis, hogy a két hasonló műsor közül melyik indul el előbb, rendkívül meghatározó a nézettség tekintetében, mert ami másodikként indul, az sokak szemében már csak utánlövésnek tűnik, még akkor is, ha adott esetben sokkal jobb - magyarázta a 24.hu-nak Kolosi Péter, az RTL Klub vezérigazgató-helyettese, miután az RTL Klub a TV2 beelőzős tervét megtudva úgy döntött: brutálgyorsan leforgatja és leadja A Fal első részét. Ehhez egyébként Olaszországba utazott a stáb, ugyanis jelenleg a világban mindössze két helyen áll a műsor díszlete, Sao Paulóban és Milánóban - az utóbbi városban sikerült megszervezni a forgatást.

Videó A Fal 1. epizódjáról:

hirdetés

Most, egy hirtelen jött műsorváltoztatással december 2-án este leadják A Fal második részét, egy időben a TV2-n nagy nézettséggel kecsegtető Korhatáros szerelem című sorozatának első részével.

Az RTL-es hivatalos közleményben azonban csak annyit írnak, hogy a nagy sikerre való tekintettel érkezik a „a világ legizgalmasabb vetélkedőjének” a következő része, melyben ezúttal is egyedi látványvilágú, monumentális díszletek között, zajlik majd az izgalmakban bővelkedő játékmenet - írja a 24.hu.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk