hirdetés

KULT

Egy rejtélyes, milliókat érő, lopott bélyegért indul hajsza a Valami Amerika 3. részében

Pindroch Csaba, Szabó Győző, Hujber Ferenc, Szervét Tibor, Ónodi Eszter, Oroszlán Szonja mellett új szereplők is lesznek a filmben.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2017. november 22.

hirdetés

Utoljára 2008-ban hallottunk a Várnai testvérekről (Pindroch Csaba/Várnai Tamás, Szabó Győző/Várnai Ákos, Hujber Ferenc/Várnai András) akik Alex Brubeck (Szervét Tibor) minden igyekezete ellenére, sikerre vitték az East West című musicalt, Molnár Eszter (Ónodi Eszter), Timi (Oroszlán Szonja) és Vivi (Tompos Kátya) segítségével.

Vajon most, ennyi idő után, a párok még együtt vannak? Tamásnak sikerült befutnia elismert filmesként? András és Vivi kapcsolatát hogy befolyásolják Vivi apja (Csuja Imre/Bala) és az emberei (Faragó András/Mónika, Thuróczy Szabolcs/Viktor)?

A Valami Amerika 3 története szerint Tamás, Ákos és András, a balek testvérek minden eddiginél lehetetlenebb helyzetbe kerülnek a szélhámos Alexnek köszönhetően. A körülményeket bonyolítja a rendőrség és a két rivális maffiabanda, Baláék és Toniék is.

Egy rejtélyes, milliókat érő, lopott bélyegért indul hajsza, aminek tétje a fiúk sorsa.

Eszter és Timi is beleveti magát a nyomozásba, mindenki versenyt fut az idővel. Vajon ezúttal is sikerül kikeveredniük a slamasztikából?

hirdetés

VIDEÓ: A film előzetese:

Régi és új szereplők

A Valami Amerika 3 szereposztása nagyrészt követi az első két részét, de új sztárok is feltűnnek majd a vásznon. Pindroch Csaba, Szabó Győző, Hujber Ferenc, Szervét Tibor, Ónodi Eszter, Oroszlán Szonja, valamint Csuja Imre, Faragó András, Thuróczy Szabolcs, Tompos Kátya mellett a harmadik részben Pokorny Lia, Stohl András, László Zsolt, Nagy Ervin, Kovács Lehel, Döglégy Zoli és Scherer Péter is jelentős szerepeket kaptak.

VA3_poster_01_VA3_poster_02_
Valami Amerika 3

rendező: Herendi Gábor

premier: 2018. február 15.hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk