hirdetés

Egy fantasztikus páros: Ed Sheeran és Andrea Bocelli énekel duettet

Ed Sheeran Beyoncé után egy másik szupersztárral gondolta újra a Perfect című számot. A rajongók imádják.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2017. december 17.

hirdetés

Ed Sheeran Perfect című száma márciusi Divide című lemezén debütált, kislemezként szeptember végén jelent meg. Két hete az r’n’b díva Beyoncé adta hangját a számhoz, most pedig egy Andrea Bocellivel közös verzió látott napvilágot.

Bocelli 1994 óta szerepel a zenei szakmában – először Con Te Partiro, illetve Time To Say Goodbye dalaival hívta fel magára a figyelmet a tehetséges és hihetetlen hangterjedelmű férfi. A slágert olyan sikerszámok követték, mint a Vivo Per Lei, a Somos Novios és a The Prayer, amelyek hihetetlen népszerűséget és ismertséget hoztak az énekes számára.

A Perfect Symphony szimfonikus zenekarra áthangszerelt változatot Ed bátyja, Matthew Sheeran szerezte. A dalt októberben vették fel Bocelli olaszországi villájában, a szimfonikus verzióban angol és olasz mondatok váltakoznak és alkotnak tökéletes egységet.

A számban Ed is olaszul énekel, amit nagyon élvezett. „Az olasz sokkal szebb hangzású nyelv, mint az angol, és ehhez a számhoz ez illet. Remélem, élőben is előadjuk majd!”

Bocelli hozzátette, hogy először a fiai mutatták meg neki a számot, akik hatalmas Sheeran-rajongók. „Számomra hihetetlenül sokat jelent, hogy egy 26 éves világsztár az én hangomat és nyelvemet választja egy saját dalához.”

hirdetés

Ed Sheeran - Perfect Symphony (with Andrea Bocelli)

Ed Sheeran - Perfect (Official Music Video)

Ed Sheeran - Perfect Duet (with Beyoncé)


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk