/kult/benedek-miklos-iden-mar-nem-all-szinpadra-a-blikk-szerint/?pg=2
hirdetés

KULT
A Rovatból
hirdetés

Benedek Miklós idén már nem áll színpadra a Blikk szerint

Fotó: Illusztráció/Játékszín/A virágot Algernonnak című darab egyik jelenete - szmo.hu
2020. július 02.

hirdetés

"Benedek – akit kollégái a színházi világ utolsó úriembereként is emlegetnek – az elmúlt év végén visszaadta a Játékszínben az összes szerepét, persze, akkor a legközelebbi kollégái sem tudták, hogy ennek az az oka, hogy minél több időt szeretett volna tölteni a fiával. Ismerősei szerint ráadásul a szomorúságot sem tudta volna elviselni a színpadon, ezért nem is veszi fel újra a munkát"

- írja a Blikk.

"Szakmai berkekben mindenki meg van győződve arról, hogy Benedek Miklós idén már nem vállal munkát. A legközelebbi bemutatója a jövő év elején lenne a József Attila Színházban, Az imposztor főszerepe vár rá. Ezt még nem mondta vissza, de úgy tudjuk, egyelőre nem beszél senkivel erről"

– Állítja a Blikknek egy névtelenséget kérő, színházi berkekben jártas forrás.

Benedek Miklós az Orlai Produkció két előadásában is szerepet kapott, a Heisenberg és a Folyón túl Itália című darabokban, a lapnak a teátrum egyik munkatársa azt mondta:

"Mivel a színházi évadnak vége, a színésznek kőszínházi kötelezettsége nincs. Mostantól fogva a produkció a nyári és szabadtéri meghívásokra koncentrál, ám ezek állásáról egyelőre nem tudunk beszámolni."hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk