hirdetés

KULT

Bébi Yoda lehet az idei karácsony sztárja - vagy mégsem?

A The Mandalorian című Star Wars-sorozatban felbukkant Bébi Yodáról szól az internet két hete.
Fotó: YouTube/Star Wars - szmo.hu
2019. november 24.

hirdetés

Sokan egyszerűen csak minden idők legnagyobb cliffhangerének tekintették a The Mandalorian első részének végén felbukkanó, jobb híján Bébi Yodának nevezett szereplőt. Mivel az 50 éves, egyelőre név nélküli lény a több száz éves bölcshöz képest valóban egy pólyás, ezért nevezi mindenki bébinek. Fontos azonban tudni, hogy nem Yodáról van szó, hiszen az öreg jedimester a Star Wars idővonal szerint A mandalori cselekményéhez képest néhány évvel korábban már elhunyt.

Mivel néhány napja az űrsorozat hivatalos Twitter-oldalán is megjelent a zöld lényről néhány fotó, ezért már ők sem tekintenek spoilerként a viszonylag gyorsan a világot meghódító, egyébént valóban borzasztó cuki törpére. Akivel kapcsolatban egy dolog nagyon szokatlan: a Disney képes volt visszafogni magát, és még nem került kereskedelmi forgalomba semmilyen Bébi Yodás ajándéktárgy - eddig.

A rajongók véleménye megoszlik: egyesek alig várják az ajándéktárgyakat, mások előre fáznak a marketinggépezet termékeitől:

Jon Favreau, a sorozat showrunnere mindenesetre külön megköszönte a jogtulajdonos filmóriásnak, hogy nem lőtték le a poént korábban és önuralmat tanúsítottak. Ettől persze elképzelhetetlennek tűnik, hogy a Disney gyorsított tempóban ne árassza el az egész bolygót a kis lényhez kapcsolódó különféle ajándéktárgyakkal.

hirdetés

A Mashable összegyűjtött néhány olyan nem hivatalos ajándéktárgyat a 3D-s nyomtatott figurától, a bögrétől, pólóktól, autómatricáktól kezdve egészen a karácsonyfa csúcsdíszig, amiket már ilyen-olyan forrásból be lehet szerezni az interneten.

A nyolcrészes sorozatból eddig három epizód jelent meg. A Disney+ névre keresztelt streaming csatorna Magyarországon hivatalosan csak a jövő év végétől érhető el.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk