hirdetés

11 év után tér vissza a Barátok köztbe egy régóta "halott" szereplő

Extra hosszú adással ünnepli a sorozat, hogy 20 éve folyamatosan megy, és olyan karaktereket láthattok, akik évek óta nem szerepeltek benne.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2018. október 24.

hirdetés

Húsz éves a Barátok közt, az egyik legnépszerűbb, és a legrégebben futó magyar gyártású sorozat. Nemrég a Fókusz Pluszban néhány jelenetet mutattak az október 26-ra, péntekre tervezett részből amelyben rég nem látott szereplők bukkantak fel.

Berényi Miklós mellett ült egy nagy asztalnál a sorozat ikonikus helyszínén, a fiktív Rózsa Bisztróban több olyan szereplő is, aki "meghalt" a sorozatban, többek közt a Magdi anyust alakító Fodor Zsóka és a Ludwigot megformáló Zubornyák Zoltán,

de feltűnt sokak kedvence, a Tónit alakító Dósa Mátyás is.

"11 éve szálltam ki a sorozatból és most Szerencsés Gabriella (kreatív producer) keresett fel, hogy jelenjek meg újra a Barátok köztben" - mondta a Sorozatwikinek Dósa Mátyás.

"Nagyon örültem a felkérésnek, ugyanis titkon mindig vágytam arra – ha csak egy epizódra is – de visszakerülhessek a produkcióba. 2007-ben a karakterem, Tóni váratlanul halt meg és nem igazán volt lezárva az ő története.

hirdetés

Az elmúlt években, amikor időnként az RTL Magyarország székháza környékén jártam, a régi idők emlékei miatt, rögtön megdobbant a szívem. Most pedig, hogy egy napig újra a Barátok közt stúdiójában forgathattam, nagyszerű időutazás volt számomra."

VIDEÓ: A Barátok közt egy korábbi főcíme, amelyben többek közt még Berényi Claudia, Magdi anyus, Hoffer Misi és Egresi Tóni is szerepel:

VIDEÓ: Részlet egy 2005-ös epizódból:


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk