hirdetés

KULT

Amiről az orvos nem mindig beszél - 14 ország kedvenc magazinja, már kapható nálunk is

A rendhagyó havilap magyar kiadásának második száma, március 28-tól kapható.
Szponzorált tartalom (x) - szmo.hu
2017. március 26.

hirdetés

Ez a kissé provokatív cím egy rendhagyó magazint takar, amely mostanra 14 országban az egészségtudatos emberek kedvence. Jó hír, hogy ez a valóban hiánypótló egészségmagazin végre magyarul is megjelent.

A különlegessége abban rejlik, hogy megbízható, tudományos kutatásokon alapuló válaszokat ad az egészséggel és betegségekkel kapcsolatos nyugtalanító kérdésekre – tabuk nélkül.EinsteinMO2

Meglepő újdonságokat, tényeket, érdekes kutatási eredményeket, tudományosan igazolt módszereket, terápiákat tolmácsol hitelesen, sok-sok képpel, adattal illusztrálva, olvasmányos, szórakoztató stílusban.

A főszerkesztő szavai

Az AMIRŐL AZ ORVOS NEM MINDIG BESZÉL olyan lap, amely segíteni tud Önnek. Hogyan? Felteszi és szavahihető szakértők segítségével meg is válaszolja azokat a kérdéseket, melyek mindannyiunk életét befolyásolják.

Hogyan gyógyuljak, ha nem akarom magam csak a gyógyszerekre bízni?

hirdetés

Hogyan táplálkozzak, milyen vitamint szedjek, hogy ellenálljak a fenyegető betegségeknek? Hogyan segíthetek a gyerekeimnek, hogy egészségesen nőjenek fel?

Hogyan maradhatok friss és tevékeny idősebb koromban is?

A magazin oldalain a legújabb kutatások és felfedezések segítenek minket abban, hogy jobban megértsük testünk titokzatos működését, és okosabb döntéseket hozzunk.

Molnár Gabriella

főszerkesztő

Az új egészségmagazin egyik legfőbb erénye a hitelesség. Elkészítésében ugyanis nemzetközileg elismert szakértők – tudósok, orvosok, természetgyógyászok – vesznek részt.

Valamennyi írás végén pedig részletes forrásjegyzék támasztja alá a sokszor meglepő, vagy épp sokkoló információkat.

A lap különös címe – What Doctors Don’t Tell You – valójában a segítő szándékú célkitűzésünket fogalmazza meg. Vitathatatlan, hogy az orvosok hősök, akik vészhelyzetben életeket mentenek! Azonban a betegségek többsége nem sürgősségi eset, hanem krónikus, hosszan tartó probléma. A gyógyszerek sok esetben csak tüneti kezelést jelentenek, ám a betegség valódi okát sajnos nem szüntetik meg.

Célunk, hogy a legújabb kutatási eredmények alapján hónapról hónapra megbízható információkat nyújtva segítsük olvasóinkat. Szeretnénk az Önök kezébe adni a megalapozott döntés biztonságát, az egészségmegőrzés és gyógyulás legkorszerűbb, leghatékonyabb módszereit.

Lynne McTaggart

és Bryan Hubbardaz eredeti brit magazin kiadóiegész2

Ízelítő a rovatokból:

• Forró témák

• Új nézőpont

• Gyógyulás másképp

• Van képünk hozzá

• NaturDoki eseteiből

• Egészségmozaik

• Állati sarokDepresszioMO3veszelyes7esMO1

Szendi Gábor, szakmai konzulens így nyilatkozott a lapról:

"
A lap célkitűzése kiváló: őszintén feltárja azokat az égető problémákat, amelyek ma az orvostudományt, a gyógyszeripart és az egészségügyet jellemzik. Szerintem egy ilyen lapra nagy szükség van, mert hiteles forrása lehet életbevágó egészségügyi információknak.”

A most megjelent 2. számban is sok-sok érdekes témával találkozhattok, rendhagyó megközelítésben:

• A veszedelmes hetes. Kockázatos sürgősségi műtétek

• Einstein ma nyugtatókat kapna?

• Gyulladás – a depresszió rejtett gyökere

• Igaz történet. „Megváltoztattam az életemet és legyőztem a rákot!”

• Az orvoslás varázshatalma – Müller Péter

• Natur Doki újabb esetei

• Méreg a kutyatálban – Ártalmas adalékanyagokAmirol_az_orvos_nyomda


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk