hirdetés

KULT
A Rovatból
hirdetés

A macska, aki zseniálisan megoldja a Mátrix-dilemmát – megvan az internet legviccesebb filmsztárja

OwlKitty zseniális trükkök által táncol a Ponyvaregényben, vagy ijesztget a Ragyogásban.

Link másolása

hirdetés

Ez a válogatás most csak és kizárólag arról szól, hogy Ti is legalább akkorát röhögjetek, mint én, amikor teljesen véletlenül rábukkantam Owlkitty YouTube-csatornájára. Ez egy élő channel, melynek tulajdonosa és kreatív alkotója egy fekete macska gazdája, aki kb. 3 évvel ezelőtt kitalálta, hogy miért is ne trükközné bele a cicáját a világ legnépszerűbb filmjeleneteibe. Az iszonyúan vicces videókhoz az utóbbi időkben behind the scenes, azaz háttérvideókat is készít, így megtudhatjuk, Owlkitty-nél épp lézerfénnyel vagy mi mással érte el a különleges reakciókat, illetve, hogy milyen mókás kihívás egy macskával forgatni zöld háttér előtt. Jó szórakozást!

Amerikai pszichó

Az Easton-Ellis regény zseniális, a film meg nem rossz, főleg Christian Bale miatt, de ezt a jelenetet eredeti perverzitásával ellentétben csodásan morbiddá teszi a mobilfotós cicák látványa.

Madonna - Vogue

Az énekesnő egyik legikonikusabb videoklipjének halálos komolysága abban a pillanatban dől meg, amikor Madonna a kamerába mondja, hogy strike a pose, azaz pózolj, és a macska így is tesz, majd élénk figyelemmel követi az énekesnő pontos koreográfiáját.

hirdetés

Ponyvaregény

Owlkitty megjelenésének egyik csúcspontja a Ponyvaregény-videó, amiben egyrészt kiderül, mi van a táskában, másrészt végre rendes táncpartnere lesz John Travoltának. Azért ez a mozgás nem semmi.

Ennek az epic videónak van behind the scenes-verziója is:

Mátrix

Nos. A kék pirula és a piros pirula nagy kérdése és a döntő választás helyzete minden idők egyik legnépszerűbb kultfilmjének kulcsjelenete. OwlKitty elég egyszerűen megoldja a dilemmát. Ez az egyik kedvenc videónk, mert annyira kontrasztban áll a film komolyságával ez a fajta kreténség, és annyira macskásan működik a macska, amin egyszerűen nem lehet nem kacagni.

Ghost

Ez az ikonikus jelenet az erotika romantikus filmes etalonja volt egy ideig az Elemi ösztön lábkeresztbevetős jelenete mellett, de OwlKitty jelenléte teljesen összezavarja a viszonyokat. Minden más értelmet nyer, hogy nem egy agyagedényt készít Patrick Swayze és Demi Moore roppant szexin, hanem egy fekete macskát dédelget. És közben a zene.

E.T. - A földönkívüli

Egyik kedvenc családi Spielberg-filmünkben Elliot, a kisfiú hirtelen repülni kezd egy menekülési jelenetben E.T.-vel, a barátjával. Itt azonban megfordult a sztori, OwlKitty nem szeretne állatorvoshoz menni, aztán még a végén a bicikliről is lepottyan a gyönyörű sziluettes képben.

Ragyogás

Owlkitty lehet, hogy sokkal fenyegetőbb, mint az isten háta mögötti hotelben szép lassan eszét vesztő családapa, aki gyermeke és felesége ellen fordul. A filmtörténet egyik legfélelmetesebb jelenetében most egy fekete macska támad Shelley Duvallra.

Igazából szerelem

Igazi karácsonyi tartalom! OwlKitty nyitja ki az ajtót a szerelmi vallomás előtt Keira Knightley helyett, és végignézi, ahogy a plátóian szerelmes férfi elmutogatja neki az üzenetet, mely szerint számára ő tökéletes. A végén annyira hűek voltak a film eredeti jelenetéhez az alkotók, hogy még egy bájos csók is elcsattan. Ha ebben a videóban nem szereted meg a karaktert, akkor soha.

OwlKitty Oscart nyer

And the Oscar goes to.... OwlKitty! - jelenti be a presenter Brie Larsson oldalán az Akadémiai Díjátad gáláján, miután végignéztük, hogy valamennyi kategóriában (ez mekkora) a macska a jelölt. Aztán megnyeri a filmvilágban legértékesebbnek számító aranyszobrot, majd természetéből adódóan elkezdi rágcsálni.

Bosszúállók - Végjáték

Ha azon gondolkodtál, mi hiányzik a szuperhős-franchiseból, egészen biztos, hogy nem egy cicus jut az eszedbe, viszont Owlkitty gazdájának sikerült, az eredmény pedig magért beszél.

Kockázatos üzlet

Filmtörténeti pillanat, amikor 1983-ban Tom Cruise egy rock and roll-számra becsúszik a képbe az üres lakásban. A sztori szerint, mint ismeretes, Cruise karaktere egyedül marad a lakásban, és mivel tini, élvezi a helyzetet, csakhogy ezúttal a macska is ott csúszkál vele, amitől lehetetlen komolyan venni a jelenetet.

Breaking Bad

Walter White minden idők egyik legjobb sorozatában minden idők legkeményebb badass figurája, akinek a kezéből tényleg csak egy cicamica hiányzik. És mennyivel szórakoztatóbb, hogy nem Jesse Pinkmannel főz tökéletes metamfetamint, hanem Owlkittyvel, akit roppantul érdekli a folyamat.

Paranormal Activity

Végre fény derülhet rá, hogy a szerencsétlen családnak mi a baja éjszakánként. Mi más mozgatná az ajtót, mint egy tapicskoló macska! Mi más bújkálhatna a takaró alatt!


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


hirdetés


Link másolása

hirdetés

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés


Link másolása

hirdetés

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés


Link másolása

hirdetés

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés


Link másolása

hirdetés

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET: