hirdetés

KULT

Angie szénceruzával és sminkecsettel született

Már az anyukája hasában is karikatúrát készített a saját születéséről - írták róla korábban. A munkáit elnézve ez nem túlzás.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2014. augusztus 10.

hirdetés

"Angie vagyok:) Mindent csinálok ami művészet és kreatív. Minden érdekel. Festés, rajzolás, barkácsolás, egyáltalán minden! Airbrush, maszkmesterség, sminkmesterség, divattervezés, bútorátalakítás, karikatúra. Sok minden érdekel. :)" - írja Facebook oldalának névjegyében Potháczky Angéla, azaz Angie.

portre

Potháczky Angéla, azaz Angie

Ha megnézitek az alábbi képeket, vagy akár a honlapját, akár a Facebookját, rá fogtok jönni: egy szemernyi túlzás sincs a fenti mondatokban. Angie egy ezermester, legyen szó karikatúráról, (világító) testfestésről, filmes, vagy "sima" (ha egyáltalán ez a kifejezés értelmezhető a művésznő kapcsán - a szerk.) sminkről, fotorealisztikus képekről, vagy akár fashion artról. Ezzel persze még korántsincs vége a felsorolásnak, de most már beszéljenek a képek! :)

hirdetés

hunkrialyno

"Egy délutáni ötletem: Hun királynő jelmez. Eredeti magyar tarsolylemezes minták alapján. Elkészítési Idő: egy hosszú délután"

kar3

kar4

kar5

real1

real2

real3

smink1

smink2

smink3

tf3

tf4

tf5

tf6

tf7

tf8

tf9

egy1

egy2

egy3

egy5

egy6

egy7

Ha tetszenek Angie munkái, nyomj egy lájkot!


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk