hirdetés

KULT

A 10 legfontosabb karácsonyi film, amit mindenképp nézz meg

Jön a karácsony, hangolódjunk rá. És nemcsak a Reszkessetek betörők létezik.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2017. december 18.

hirdetés

Ha unjátok a Reszkessetek betörőket és Kevint, akkor itt van néhány javaslat.

Mi a manó

Aki szereti Will Farrell humorát és kretén pókerarcát, az ezt a filmet is imádni fogja. Buddy, az óriásmanó ugyan a Mikulás mellett nő fel, de egy nap megtudja az igazságot és elindul felkeresni valódi apját. A találkozás nem alakul túl fényesen, de ez még csak a kezdet.

Reszkessetek, betörők!

Természetesen nincs karácsony Kevin nélkül. De azért azon elgondolkodott már valaki, hogy milyen anya az, aki otthon felejti egy gyerekét elutazáskor?

hirdetés

Karácsonyi vakáció

Ahol Chevy Chase megjelent a nyolcvanas években, ott kő kövön nem maradt. Imádtuk a Családi vakációt, az Európai vakációt – a Karácsonyi vakációt pedig karácsonykor kötelező bírni.

Snoopy és a karácsony

Gyermeki szívünket átmelengető barátság Snoopy és Charlie Brown között: mi kell még? Kandalló, forralt bor és meleg zokni.

Télapu

Bár Tim Allen humorát nem mindenki szereti, a karácsonyi filmkínálatból a Télapu sem maradhat ki. És hogy mi történik benne? Nem több, nem kevesebb, mint hogy Tim Allen Télapóvá transzformálódik.

Karácsonyi történet

Az 1983-as vígjátékban egy kisfiú, Ralphie nagy álma az, hogy saját Red Rider-puskája legyen. Csakhogy ez senkinek nem tetszik. Még a Télapónak sem.

Az élet csodaszép

Egy karácsonyi filmválogatásból sem hiányozhat ez a klasszikus, melyben James Stewart és Donna Reed bizonyítják be, hogy minden úgy van, ahogy azt a címben jelezték.

Karácsonyi lidércnyomás

A filmet Tim Burton írta és sokan nem tudják, de nem ő rendezte. Ez az a film, aminek tökéletes a zenéje, és már az sem baj, ha halloween tájékán elkezdjük nézni.

Igazából szerelem

Az igazi, ultimate karácsonyi mozi, amit minden évben újranézünk. És nem azért, mert nyálas (nem az, inkább érzelmes) és mert Hugh Grant rázza benne a popóját (na jó, azért is), hanem azért, mert egy Richard Curtis nevű angol zseni írta és rendezte, aki nagyon ért a humor és az érzelmek helyes arányú keveréséhez.

Idétlen időkig

Ez a film Bill Murray nélkül nem lenne az igazi, és ezt is bármennyiszer újra lehet nézni. Szuper sztori, szuper poénok: megunhatatlan a morcos tévés időjós története, aki egy isten háta mögötti kisvárosban reked, s mindig ugyanarra a napra ébred.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk