hirdetés

KULT

700 millió forintra pereli Presser Gábor Kanye Westet

Az 1969-es Omega-sláger, a Gyöngyhajú lány egy részletét használta fel Kanye, de Presser szerint nem fizetett érte eleget.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2016. május 21.

hirdetés

Presser Gábor bepereli Kanye Westet - tudta meg a TMZ. A Gyöngyhajú lány című Omega-sláger szerzője úgy érzi, nem fizetett eleget a rapper a szám felhasználásáért.

Lehet, hogy több mint 700 milliójába fog kerülni Kanyenak a Gyöngyhajú lány.

A '69-es Omega-dal egy részlete a New Slaves című Kanye West-számban szerepel.

Omega - Gyöngyhajú lány

hirdetés

Kanye West - New Slaves

A TMZ információi szerint a rapper 2013-ban engedélyt kért a szám részletének a felhasználására, még mielőtt a New Slaves megjelent volna. Presser csak úgy akart beleegyezni, hogy szerződést kötnek. Kanye tízezer dollárt, vagyis 2,8 millió forint küldött Pressernek, hogy előremozdítsa a tárgyalásokat, de Presser ezt a csekket ki se váltotta - írja az Index.

Ha ez így van, akkor némileg többe fog kerülni Kanyénak a szám részlete, hiszen 10 ezer dollár helyett 2,5 millió dollárt (701 millió forintot) fizethet érte, a TMZ információi szerint ugyanis Presser ennyire pereli őt.

Kanye lemeze, a Yeezus, amelyen a New Slaves is megjelent 2013-ban az USA-ban, Nagy-Britanniában és Ausztráliában is vezette az eladási listát.

Ha érdekesnek tartod a hírt, oszd meg!


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk