/kult/25-baromi-irritalo-dolog-amit-mindenki-utal-a-tevesorozatokban-ok/
hirdetés

KULT
A Rovatból
hirdetés

25 baromi irritáló dolog, amit mindenki utál a tévésorozatokban vagy a filmeken

Szeretjük őket, mert nélkülük már el sem tudjuk képzelni az életünket. De ami sok, az sok.
Buzzfeed - szmo.hu
2017. december 20.


Link másolása

hirdetés

1.

Az apa mindig hülye, de szerethető, míg az anya mindig feszült és utálatos. Ez a felosztás messze áll a valóságtól, és egy olyan sztereotípiára épít, ami sem a nőket, sem a férfiakat nem ábrázolja megfelelően.

2.

Egy baráti társaságon belül, mindenki mindenkivel jár. Természetesen, az íróknak azokkal a karakterekkel kell dolgozniuk, akik jelen vannak, mégis nagyon furcsa lenne ez a való életben.

3.

hirdetés

Ha egy szereplőről kiderül, hogy régebben duci volt, akkor általában butábbnak és rondábbnak is van ábrázolva fiatalabb énje. Pedig jó lenne teltebb karaktereket is látni a képernyőn, akik ugyanúgy lehetnének hősök, vagy eshetnének szerelembe, mint modell-alkatú társaik. De valamiért a ducibb karakterek egész élete arról szól a képernyőn, hogy súlyproblémákkal küzdenek.

4.

A szereplőknek mindig vannak bejáratott mondataik, amik meglehet, hogy az első pár alkalommal nagyon viccesek voltak, de ebben az esetben, a jóból tényleg megárt a sok.

5.

Egy rész leforgása alatt óriási drámák történnek, ezek mégsem befolyásolják a karakterek életét, vagy egyszerűen mindenki elfelejti mi történt.

6.

Mindenki, mindig nagyon jól néz ki. Még akkor is, amikor csak otthon ülnek a tévé előtt! Őszintén szólva, a legtöbben még mackónadrágot sem viselnek otthon, nemhogy farmert és bőrcsizmát!

7.

A szex mindig nagyon „tiszta”. Miután egy pár szeretkezik, csak fekszenek az ágyban, mintha mi sem történt volna. Ráadásul simán elalszanak anélkül, hogy kimennének a fürdőszobába.

8.

Étkezéskor óriási a választék, de a szereplők alig esznek valamit. Egy átlagos embernek aligha jut eszébe hétköznap reggelire gyümölcsöt vágni, friss narancslevet facsarni és többféle kenyeret felszelni, hogy azután ne egyen belőle senki!friends-thanksgiving-2

9.

A telefonálásnak mindig hirtelen vége szakad, és nem köszönnek el egymástól a szereplők. A beszélgetések egy kicsit sem hasonlítanak a valós szituációkra: azonnal a tárgyra térnek, nem köszönnek és nem kérdezősködnek egymástól az emberek.

10.

A legtöbbeknek menő munkája és csodás karrierje van, de sosem járnak dolgozni. Bárcsak a valóságban is ennyi idő maradna a munka mellett kávézókban és bárokban ülni!

11.

Amikor a rég elfeledett karakterek újból megjelennek egy későbbi évadban. (Általában valami cuki kisgyerek, mert a nagyobbak már kamaszodnak.)

12.

A szereplő, akit a vicc kedvéért heccelnek. A helyzet mindig azt a benyomást kelti, hogy az igazi barátok tényleg megállás nélkül piszkálhatnak valakit. A való életben ez nagyon bántó lenne. He egy társaságban mindig ugyanazt a személyt gúnyolják, az akár bántalmazásnak is minősülhet.

13.

Az emberek sosem mondják ki, amit akarnak. Véletlenül éppen abban a pillanatban csörren meg a telefon, vagy lép be egy újabb szereplő! De a legrosszabb, mikor visszakérdeznek, hogy: "Hol is tartottunk?".

14.

Ritkán fordul elő, hogy nem egy fehér bőrű, heteroszexuális és jómódú szereplő lép a színre, és ha mégis lenne másféle karakter, akkor is többségüket sztereotip módon ábrázolják.

15.

Ha bárkinek kisgyermeke van, akkor alig foglalkozik vele és úgy tűnik, hogy kevéssé befolyásolja bárki életét egy csecsemő jelenléte.

16.

Azok az oda nem illő részek, amikor csak a korábbi évadokból mutatnak jeleneteket!

17.

A karácsonyi különkiadásokról már nem is beszélve! Nincs annál rosszabb, mikor egy hetet vársz egy új részre, és nem történik semmi.

18.

A gyerekek nem csak sokkal okosabbak koruknál, de sokkal jobban fejezik ki magukat, mint a valóságban.

19.

Amikor egy szereplőt új színész alakít, de egyáltalán nem hasonlít a megszokottra.

20.

Azok a bizonyos történetek, amikor úgy tűnik, hogy valami nem fog a szereplőnek összejönni. Pedig igen, tudjuk, hogy összejön majd neki.

21.

Sosem zárja be senki a bejárati ajtót!

22.

A nők teljes sminkben és beszárított hajjal fekszenek le aludni, és mikor reggel felébrednek, pont ugyanolyan csodásan festenek.giphy (4)

23.

A legjobb barátok minden fontos életeseménynél ott vannak, ami persze nagyon jó, - főleg, ha valakinek a valóéletben is ilyen társasága van – de hol vannak a családtagok?

24.

Amikor egy csókjelenetnél az a szörnyű műreakció megszólal!

25.

És persze a nevetés. Mindenki érti, hogy az egy vicc volt, nem kell a jól időzített röhögéssel felhívni rá senkinek sem a figyelmét.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


hirdetés


Link másolása

hirdetés

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
hirdetés


Link másolása

hirdetés

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk

hirdetés


Link másolása

hirdetés

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk

hirdetés


Link másolása

hirdetés

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk