hirdetés

KULT

15 film, aminek teljesen elbaltázott üzenete van

A Harcosok klubjában jómódú fehér férfiak dühöngnek amiatt, mert biztos állásuk és jó fizetésük van. Ariel pedig hozzámegy 16 évesen egy olyan férfihez, akit 3 napja ismer.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2017. február 19.

hirdetés

Vannak filmek, amik viccesek, szomorúak, elgondolkodtatók, vagy éppen ezerszer láttátok már őket, és nem is gondolkoztok azon, hogy valamiért azért még sem stimmel a történet. Ilyen filmek következnek most, amiknek a történetében olyan van, amin a való életben lehet,hogy teljesen kiakadnátok.

1. Ariel, a kis hableány

Ariel hátrahagy mindent, hogy hozzámenjen szerelméhez, akivel soha életében nem beszélt egy szót sem, és csak három napja ismeri. Az, hogy 16 éves, csak a hab a tortán, biztosan jó döntéseket hoz ennyi idősen az ember.ariel

2. Wayne világa

A vígjátékban Wayne és Garth lehetőséget kapnak, hogy szerepelhessenek a rádióban, azonban Benjamin, aki rengeteget segít nekik, időt és pénzt nem kímélve, egyetlen dolgot kér tőlük, hogy ne sértsék meg a szponzort élő adásban. Amikor Wayne ezt mégis megteszi, és kirúgják, akkor miért Benjamin a rossz fiú?

hirdetés

3. Apád, anyád idejöjjön

Szintén vígjáték, amiben az adja az alaptörténetet, hogy amikor a szülők elválnak, akkor elválasztják az ikreket egymástól, és úgy döntenek, soha nem mondják el neki, hogy van egy ikertestvérük. Elég kegyetlen.

4. Babe

Babe imádnivaló kismalac, ehhez kétség sem fér, azonban a versenyen olyan információ birtokába jut, amit a többi versenyző nem tud. Ennek segítségével nyer, ami ugye nem igazán fair play.babe

5. A szerelem hullámhosszán

A romantikus filmben a két főhős egészen az utolsó pillanatig nem találkozik egymással soha, Annie a rádióban hallja Sam hangját, ami után a fél országot átutazva rohan a férfihez és otthagyja vőlegényét Valentin-napon.

6. Harcosok klubja

A filmben jómódú fehér férfiak dühöngnek amiatt, mert biztos állásuk és jó fizetésük van. A baj az, hogy hónap végén, miután befizették a számláikat, még túl sok pénzük marad.

7. Mrs. Doubtfire- Apa csak egy van

Miután Daniel viselkedésének következtében elveszti a gyereke felügyeleti jogát, a férfi nem azt választja, hogy megváltozik és jobb ember lesz, hanem mindenkit becsap azzal, hogy női dadának adja ki magát. Átveri a gyerekét, a bíróságot és volt feleségét, vajon ilyen esetben hogyan döntene a való életben a bíró?mrs

8. Mátrix

Miután a gépek átveszik a hatalmat az emberek felett, nem rabszolgaként tartják őket, hanem hallucinogén anyagot adnak nekik, cserébe pedig azt az energiát kérik, amit a testük létrehoz. Szóval a robotok nem is gonoszak annyira, de miért akarnak akkor az emberek közül páran inkább egy mocskos hajón élni a hallucinációk világa helyett?

9. A szerelem hálójában

Persze, megint egy romantikus film, de a két főszereplő, miközben egymásba szeretnek, végig megcsalják a párjukat, akik igazából semmi rosszat nem tettek, ők pedig hónapokig átverik őket.

10. Óz, a csodák csodája

A gonosz nyugati boszorkány csak a testvére cipőjét szerette volna visszakapni, amiben meghalt, amikor Dorothy megölte őt. Az ő szemszögéből nézve teljesen jogos, hogy mérges a lányra, aki elvette a cipőket, tehát nem csak gyilkos, hanem tolvaj is a történetben. Persze a filmben nem ez az egyetlen szál, ami furcsa kicsit.wizard-of-oz-original1

11. Meglógtam a Ferrarival

Ferris, a történet főhőse rábeszéli barátját, Cameront, hogy érezzék jól magukat, és ne aggódjon már annyit. Persze Cameron azért aggódik, mert az ő apjának a kocsiját nyúlták le, és nem véletlenül. A végén ő viheti el a balhét, Ferris pedig megússza. Könnyű úgy jól érezni magad, ha nem neked kell vállalnod a felelősséget.

12. Buli az élet

Az 1998-as filmben Preston a suli első napján beleszeret Amandába, akivel ugyanazt a nasit eszik aznap. Négy évig rajong érte, miközben ez az összes, amit tud róla, hogy ugyanazt a kekszet szeretik. Négy év után az egész iskola előtt vall szerelmet neki. Ez romantikus, vagy inkább ijesztő?

13. Vissza a jövőbe

Amikor Marty visszatér a jövőbe a múlt rendbetétele után, észreveszi, hogy az apja felvette Biffet, aki korábban megpróbálta megerőszakolni Marty anyját. A férfit még a házba is behívják, Marty pedig egy szót sem szól.150102-back-to-the-future-mn-850_6c1cc5c2a0c7767b593e1bf9054a4d0f.nbcnews-fp-1200-800

14. Szépség és a szörnyeteg

Belle szerelembe esik a fogvatartójával, amit Stockholm-szindrómának neveznek, és nem túl egészséges a pszichológusok szerint.

15. Bohém élet

Nos igen, ha kibérelsz egy lakást, azt ki is kell fizetni, a lakbér az élet része, miért is küzdenek ez ellen a filmben?

via BuzzFeed

Ha tetszett az összeállítás, oszd meg ismerőseiddel is!


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk