/kult/12-millio-diszlajk-es-mar-nem-justin-biebere-a-leggyuloltebb-video-youtube-on/?utm-source=kapcsolodo
hirdetés

KULT
A Rovatból
hirdetés

12 millió diszlájk, és már nem Justin Bieberé a leggyűlöltebb videó YouTube-on

Úgy tűnik, a YouTube évértékelő videójánál egyszerűen nincs népszerűtlenebb. De vajon miért?
hirdetés

A YouTube Rewind sorozat 2011-ben indult. Eredeti célja az volt, hogy év végén a videómegosztó portál egy áttekintést nyújtson elmúlt esztendő legfontosabb és legérdekesebb YouTube-pillanatairól. Korábban rendkívül pozitív volt a Rewind évértékelő videók fogadtatása, de az elmúlt pár évben egyre több kritikákat kaptak az áttekintés készítői.

Egyértelműen a legutóbbi, 2018-as Rewind borította ki legjobban az embereket: nemcsak átvette az első helyet Justin Biebertől a legutáltabb videók listáján, de elsőként érte el a 10 millió diszlájkot is. Most már 12 milliónál jár.

A videót Will Smith nyitja, és olyan arcok jelennek meg benne, mint Marques Brownlee és Casey Neistat, emellett olyan témákat érintenek, mint a Fortnite, Bongo Cat, Will Smith helikopteres bungee jumping akciója, vagy az In My Feelings táncos kihívás. Sokan azonban kimaradtak, többek közt például PewDiePie is, aki nem is bánja, hogy ebben most nem kellett részt vennie, annyira kellemetlen lett a végeredmény.

Íme a 2018-as YouTube Rewind:

Ott ment félre a dolog, hogy míg a videósok és a nézők elsősorban azt szeretnék, ha a Rewind az év legnagyobb durranásainak állítana emléket, a YouTube inkább arra használja a Rewindot, hogy

hirdetés

megpörgesse a legeladhatóbb arcokat a hirdetők előtt.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk