hirdetés

KÖZÖSSÉG
A Rovatból
hirdetés

Zaklatták a nőt deformálódott arca miatt, de a zenében végre megtalálta önmagát - csodálatos hangja van

Kedvenc dalai az R&B slágerek és a filippínó balladák.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2018. november 09.

hirdetés

Jennifer Pulga egy 29 éves, Manilában élő lány, akit éveken át zaklattak és csúfoltak deformálódott arca miatt. A Daily Mailben megjelent története szerint a fiatal nő két éve kezdett énekelni, és azt mondja, ez segített rajta.

"Nem félek már most annyira, mint korábban"

- árulta el hozzátéve, hogy a kedvenc dalai az R&B slágerek és a filippínó balladák, amelyeket a telefonján tárol és hallgat meg minél gyakrabban.

Jenniferről kiderült: úgy született, hogy deformálódott az orra, a homloka és az ajkai, és mellette csak egy karja fejlődött ki. A családja élelmiszerboltjának egyik dolgozója gyermekként kínozta őt és mindenféle gúnyneveket ragasztott rá. Az idegenek bámulták, és sértő megjegyzéseket tettek.

Két évvel ezelőtt a lány megszerette az éneklést, elkezdett gyakorolni a tükör előtt, és felvette magát a telefonjával. Lassan az emberek csúfolódás helyett dicsérni kezdték, amitől egy kicsit megnőtt az önbizalma, és már nem aggódik a külseje miatt.

hirdetés

"Mindig ilyen voltam, amióta csak élek, és az emberek sokat bántottak miatta. Ez tönkretette az önbizalmam, de most végre van valami, amit szeretek és már az sem érdekel, ha bántanak"

- mondta a lány.

Itt tudod meghallgatni, hogy énekel Jennifer:


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk