/kozosseg/videora-vette-a-szivszorito-pillanatokat-osvath-zsolt-adomanyokkal-tert-vissza-egykori-nevelootthonaba/
hirdetés

KÖZÖSSÉG
A Rovatból
hirdetés

Videóra vette a szívszorító pillanatokat: Osváth Zsolt adományokkal tért vissza egykori nevelőotthonába

Nemrég Youtube-csatornáján, egy élő videóban követői nagylelkűségének köszönhetően, sikerült több mint egymillió forintot összegyűjtenie, aminek egy részét a Hűvösvölgyi Gyermekotthon gyerekeinek ajándékaira szánt.
hirdetés

Szívhez szóló videóval lepte meg követőit Osváth Zsolt, aki egykori nevelőotthonába látogatott el, és ennek során megannyi régi emléket osztott meg velük.

Természetesen nem üres kézzel érkezett a Hűvösvölgyi Gyermekotthonba. Nemrég egy élő adás során több mint egy millió forintot gyűjtött össze követőinek a segítségével, és ennek egy részét a gyermekotthon kis lakóinak az ajándékaira szánta.

Az intézménynek az online oktatás miatt nagy szüksége volt laptopokra, így 5 darabot is vásárolt számukra. Emellett ruhákkal, hangszerekkel, különböző élménykuponokkal is próbált örömet szerezni nekik.

A régen nem látott nevelőotthon nagyon sok jó és rossz érzést, emléket hozott fel Zsolt számára. Megmutatta, hogy melyik kis ablakon szökött ki, hogy találkozni tudjon titkos szerelmével, de az is kiderült, hogy egykor melyik volt az ő szobája.

Az intézmény régi bálterme is feltűnik a videóban, ahol azt is elmeséli a youtuber, hogy 13 évesen itt rendezte meg A kis gyufaárus lány meséjét, illetve gyermekkori képeket is láthatunk róla.

"Látni ezt, megélni ezt, visszajönni ide nem egyszerű. Mert bármennyire is igyekeznek a nevelők, ez nem egy család, bármennyire is igyekezett bárki jobbá tenni az ünnepeket, az életünket, ez nem egy család" – mondta a könnyeivel küszködve.

hirdetés
hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk