/kozosseg/videon-ahogy-dallos-bogi-sirva-oleli-magahoz-a-szaporitotol-mentett-kutyat/?pg=2
hirdetés

KÖZÖSSÉG
A Rovatból
hirdetés

Videón, ahogy Dallos Bogi sírva öleli magához a szaporítótól mentett kutyát

hirdetés

Peti azt írta Instagramon:

"Tegnap 11 állatvédő szervezettel ismét visszatértünk Nyírbogátra, ahol a helyi hivatalos szervekkel együtt szaporító telep felszámoláson vettünk részt. Sok gondolat kavarog a fejemben, hol a probléma, hogy 1 év után egy elvileg sikeres kutyamentés után újra jönnünk kellett.

Röviden összefoglalva mindannyian felelősek vagyunk azért, hogy az állattartás mentalitása változzon: politikai -, társadalmi és a gazdasági szereplők összefogására van szükség, edukációra, precedens ítéletekre és morális előrelépésre, hogy a természetről- és az állatokról alkotott képünk tárgyiasított világából kilépjünk.

Nemcsak egy kutya, egy cica, egy fészkelő fecske, egy kifogott hal, egy tejelő tehén, versenyző ló, egy árnyékot adó fa, hanem egy élet, aminek ugyanúgy egy adódott itt a Földön.

Vannak országok, akik már találtak megoldást, az állatvédő szervezetek pedig rengeteg ötletet adnak tapasztalatból is, kezdve a kötelező ivartalanítástól, az oktatáson át a kereskedelem és az intézményi rendszerek átalakításával, egészen nekünk “influerencereknek” a szerepvállalásáig, hogy egy mezőgazdasági ország környezethez fűződő elavult kizsigerelő hozzáállásából eljussunk egy fenntartható és empatikus társadalom álomképéig.

Köszönjük a résztvevőknek a munkát és hogy megmutatták a valóságot, és köszi szerelmem, hogy jöttél velem és nyitott vagy az igazságra!

Bízzunk benne ezekkel a kis lépésekkel elfogunk érni a célig!"


# Csináld másképp

Te mit csinálnál másképp? - Csatlakozz a klímaváltozás hatásairól, a műanyagmentességről és a zero waste-ről szóló facebook-csoportunkhoz, és oszd meg a véleményedet, tapasztalataidat!


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk