/kozosseg/veszelyes-neonaci-bandatagbol-tisztes-ferj-es-szereto-apa-lett/
hirdetés

KÖZÖSSÉG
A Rovatból
hirdetés

Veszélyes neonáci bandatagból tisztes férj és szerető apa lett

A korábban kőkemény és erőszakos férfi teljesen megváltozott és a tetoválásait is eltüntette.
hirdetés

Bryon Widner egykor büszke tagja volt az egyik legerőszakosabb neonáci csoportnak. Egész testét, köztük arcát is teletetováltatta, erőszakos bűncselekményeket követett el, majd megtért, változtatott az életmódján, és családot alapított.

A férfi azt mondta, fiatalként rengeteg problémával szembesült és azért csatlakozott a neonáci bandába,

mert gyűlölte magát és ezt akarta kivetíteni a világra.

Widner elmondta, hogy egy idő után depressziós lett, és az öngyilkosság szélén állt, mert teljesen elege lett a szkinhed életmódból. Ekkor találkozott Julie-val, akit 2006-ban vett feleségül, de a neonáci banda választásra kényszerítette: vagy a tagság vagy a család.

Ő utóbbi mellett döntött, és kilépett a társaságból, hogy teljesen új életet kezdjen. A banda nem hagyta őket békén, ezért végül elköltöztek, de Widner kitartott amellett, hogy megváltozzon, amit a vallásnak köszönhetett. Azt szerette volna, hogy a fiának olyan apja legyen, akire büszkén fel tud nézni, ehhez pedig radikális változásoknak kellett bekövetkeznie az életében.

hirdetés
szkinhed3tetovalt-csavo

A férfi azonban nem elégedett meg ennyivel, hiszen hiába változott meg, tetoválásai mindig emlékeztették arra, hogy ki volt korábban,

aminek sokszor kellemetlen következményei is voltak. Végül úgy döntött, hogy legalább azokról a helyekről, amelyek mindenki számára láthatóak, eltünteti a náci emblémákat és a negatív töltetű szavakat.

Ez azonban korántsem volt olyan egyszerű, hiszen az ilyen beavatkozások rendkívül drágák. Ezért felvették a kapcsolatok egy neonácik ellen küzdő csoporttal, akik segítettek rajta.szkinhed4

A csoport annak ellenére segített a családnak, hogy tudták, Widner elég kemény tagja volt a bandájának. Ráadásul elmondásuk szerint a neonácik csak akkor keresik őket, ha bajba kerültek a tőrvénnyel, és csak hitegetik őket a változásukról.

A csoport azonban bízott Widnerben, aki meggyőzte őket, hogy tényleg megváltozott, ezért segítettek neki. A férfi végül 25 kezelésen esett át másfél év alatt, és sikeresen tüntették el róla a fájó emlékeztetőket.

VIDEÓ: Kívül-belül megújult a neonáci bandatag, miután megtért és családot alapított:

Forrás: Daily Mail


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk