hirdetés

KÖZÖSSÉG

Valóra váltották a nehéz sorsú család szerény álmait

Pár dolgot kipipálhattak a bakancslistájukról. Az adományok az adjkirály! közvetítésével jutottak el hozzájuk.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2016. december 28.

hirdetés

Lélekemelő történetről számolt be nemrég az adkirály! a Facebook-oldalán. Egy nehéz körülmények között élő család kívánságait teljesíthették még karácsony előtt. A poszt szövegét az alábbiakban változtatás nélkül közöljük.

Nagyon megható élményben volt részünk Kisvárdán.

Talán többen emlékeznek arra az anyukára, aki otthon gondozza születése óta súlyosan beteg fiát. Marci most 21 éves, önálló életre nem képes. Judit - akinek férje is beteg - korábban bakancslistát készített, amelyen öt kívánság volt:

1. egy automata mosógép, hogy könnyebbek legyenek a napjaik

2. egy kis kályha, amivel szobát lehet fűteni

3. egy okostelefon, amin van wifi

hirdetés

4. egy nap, amikor megnézheti a Balatont, mert még nem látta

5. egy hónap, amikor nem kell a mindennapokért harcolni

Néhány hete az adjkirály! tagjai eljuttattak egy mosógépet a családnak. Judit azt mondja, óriási dolog, hogy nem kézzel kell mosnia, sokkal több ideje marad Marcira.

Nemrég pedig megkeresett minket egy cég, amely először tüzelőt vett, most pedig egy kis kályhát.

Ajándékcsomagot is küldtek, benne sok olyan élelmiszerrel, amihez Juditék csak ritkán, vagy egyáltalán nem juthatnak. Férje József a mézet nézegette sokáig, rég ettek utoljára ilyet.

Olyan családot ismerhettünk meg, amelyik a komoly nehézségek ellenére tele van életörömmel, energiával. Tudjuk, hogy ezzel nem oldódnak meg a gondjaik, de legalább egy kis időre könnyebb lesz pár dolog. Köszönjük mindenkinek, aki segített ebben!

adjkiraly1

Az Adjkirályt.hu 2016-ban indult. Alapítói célja az volt, hogy egymásra találhassanak azok, akik segítenének, és azok, akik segítségre szorulnak. A segítségkérőknek csak regisztrálniuk kell az oldalra. "Itt nem kell szégyenkezni amiatt, ami nincs. Láthatja majd, milyen sokan vannak hasonló helyzetben, és azt is, hogy milyen sokan akarnak segíteni." - olvaható az oldalon.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk