/kozosseg/valaszt-kapott-ket-kislany-akik-az-apukajuknak-irtak-levelet-a-mennyorszagba/?utm-source=kapcsolodo
hirdetés

KÖZÖSSÉG
A Rovatból
hirdetés

Választ kapott két kislány, akik az apukájuknak írtak levelet a mennyországba

Ava-Rose és Aurora-Grace minden karácsonykor képeslapot küldenek az édesapjuknak, akit két éve veszítettek el. Idén hozzájuk is levél érkezett.
Fotó: Crafty Daily/YouTube (illusztráció) - szmo.hu
2020. december 09.

hirdetés

A szomorú hagyomány 2018-ban vette kezdetét, miután a kislányok apukája, Matt Krekelaar egy autóbalesetben elhunyt. A 28 éves férfi épp ekkoriban készült volna feleségül venni a gyerekek édesanyját, Stacey Oakley-t.

A hatéves Ava-Rose és négyéves húga, Aurora-Grace Matt születésnapján és karácsonykor is képeslapot küld apjuknak, amibe kis ajándékokat és lufikat is csempésznek.

„Arra azonban soha nem számítottunk volna, hogy választ kapjunk a levelekre” - mondta el édesanyjuk a The Sunnak.

Tegnap ugyanis a helyi postától két szépen dekorált képeslap érkezett, Matt nevében, "a mennyországból". Ava-Rose és Aurora-Grace is külön üzenetet kapott. Mellékeltek hozzá egy levelet a Mikulástól, aki emlékeztette a gyerekeket, hogy akasszák ki a zoknijukat az ablakba.

hirdetés

Stacey-t már csak azért is meglepte a dolog, mert nem is tudta, hogy a kislányok idén is írtak Mattnek: „Titokban tehették, amíg én a nagymamánál voltam” - mondta.

„Amikor megláttam a postaládában, először azt hittem, csak levélszemét. Azután kinyitottam, és egyből zokogni kezdtem... még most sem tudom abbahagyni. Elképesztően figyelmes tőlük. Hihetetlen, milyen jó emberek léteznek!”

A bristoli postahivatal képviselője külön levelet is írt az anyukának, amiben elmondta: sajnos kötelessége visszaküldeni a mennyországba címzett képeslapot, de mélyen megérintette, és reméli, senkit nem bántott meg ezzel a gesztussal.

„Azt hiszem, egyelőre csak a Mikulásosat adom oda a lányoknak, ezeket a képeslapokat megőrzöm későbbre. Nem lenne könnyű elmagyarázni, hogyan is érkeztek. Ezzel együtt rendkívül meg vagyok hatva” - zárta Stacey.hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk