/kozosseg/unicef-anyatejes-szoptatas-szoptatas-vilagnapja-szinetar-dora-hamoris-gabriella-toman-szabina-szamosi-zsofia/
hirdetés

A Rovatból
hirdetés

Szoptatás közben fotózták Szinetár Dóráékat

Gyönyörű képsorozat készült az UNICEF kampányában az anyatejes táplálás világnapján. Dóráék mellett Hámori Gabriella, Szamosi Zsófia és Tomán Szabina is bevállalta a fotózást.
hirdetés

Ma, azaz augusztus 1-jén ünneplik az anyatejes szoptatás világnapját. A UNICEF mindig is a kisbabák anyatejes táplálása mellett kampányolt, most pedig egy megható fotósorozattal hívta fel a figyelmet a világnapra. Szinetár Dóra - aki régóta önkéntesük - rávette két kolléganőjét, Hámori Gabriellát és Szamosi Zsófiát, valamint Tomán Szabina üzletasszonyt arra, hogy ők is álljanak "modellt", miközben épp kisbabájukat szoptatják.

"Bárhol, bármikor megszoptathatjuk a kisbabánkat, hogyha szeretnénk" - mondja a színésznő - "Szoptatni nagyon szép, nagyon jó, és lehet ezt úgy csinálni, hogy a látvány szép legyen, és semmiképpen sem tolakodó."

A négy édesanyát gyermekeikkel a legkülönbözőbb helyszíneken fotózták, és mind egyetértettek abban, hogy a szoptatás nemcsak egészséges, sőt olykor létfontosságú a babának, de egy olyan érzelmi kötődésre, "összebújásra" ad lehetőséget, ami semmi mással nem pótolható.

A képsorozat a Nők Lapjában jelent meg, a fotókat Pejkó Gergő készítette.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk