/kozosseg/ugy-megorultem-hogy-vege-halas-az-anyuka-akinek-daganatos-kezelesere-egy-nap-alatt-osszejott-20-millio-forint/
hirdetés

KÖZÖSSÉG
A Rovatból
hirdetés

„Úgy megörültem, hogy vége” – hálás az anyuka, akinek daganatos kezelésére egy nap alatt összejött 20 millió forint

A háromgyermekes, rákkal küzdő édesanya nagyon boldog, hogy ilyen sokan segítettek összegyűjteni a pénzt az immunterápiára.
hirdetés

Mint arról beszámoltunk, hatalmas összefogással egy nap alatt összegyűlt a pénz annak a háromgyermekes magyar édesanyának a kezelésére, aki rákkal küzd, és már csak egy 16,8 millió forintba kerülő immunterápia lehet az utolsó reménye a gyógyulásra.

Hegedűs Mártánál tavaly diagnosztizáltak méhnyakrákot, ráadásul akkor már annyira előrehaladott állapotban volt, hogy azonnal műteni kellett. A kezelések és a műtétek ellenére több áttét is kialakult már a szervezetében, a kemoterápiát pedig meg kellett szakítania, miután leálltak a veséi.

Egy rendkívül drága immunterápia segíthet a 38 éves anyának meggyógyulni,

amihez szeretett volna állami támogatást igényelni, de elutasították a kérelmét. A 16 millió 800 ezer forintos kezelést viszont a család nem tudta volna egyedül finanszírozni, ezért a barátok segítségével gyűjtést indítottak a Facebookon.

Végül alig 25 óra alatt több mint 20 millió forintot adományoztak neki ismerősök és ismeretlenek, így a vártnál sokkal hamarabb összejött a pénz a drága kezelésre.

hirdetés

"Úgy megörültem hogy vége. És hogy ezt a sok segítséget kaptuk. Ez tudom hogy annyira... nem is tudom nyálasan hangzik de tényleg!"

- mondta boldogan Hegedűs Márta az RTL Híradónak.

Mint elmondta, eszébe sem jutott, hogy 38 évesen három kisgyerekkel nem kapja meg az állami támogatást. Miután kiderült, hogy elutasították a kérelmét, mert nem felelt meg az egyik feltételnek, szinte mindenen elsírta magát.

Most azonban felcsillanhat a remény számára, ugyanis megvan a pénz a kezelésére, amellyel a család közlése szerint Mártának rendkívül jó esélyei vannak a gyógyulásra.

Az RTL Híradó riportja:hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk