hirdetés

KÖZÖSSÉG

Tűzoltó élesztett újra egy kerekesszékes férfit az utcán Jászkiséren

Még szerencse, hogy másodállásban mentőápolóként dolgozik.
Címkép: illusztráció (fish96/Pixabay) - szmo.hu
2020. szeptember 03.

hirdetés

Sikeresen újraélesztett egy kerekesszékes férfit Szepcsik György, a Jászkiséri Önkormányzati Tűzoltóság parancsnok-helyettese - számoltak be róla a katasztrófavédelem Facebook-oldalán.

A másodállásban mentőápolóként dolgozó lánglovag autójával hazafelé tartott, amikor arra lett figyelmes, hogy egy kerekesszékes férfi rosszul van, körülötte a járókelők tanácstalanul álltak.

A tűzoltó a földre fektette a férfit, majd megállapította, hogy nincs légzése és keringése, így mellkas-kompressziót alkalmazva megkezdte az újraélesztést.

A férfinek hamarosan visszatért a légzése és a keringése is, a lánglovag pedig fenntartotta az életfunkciókat a mentősök kiérkezéséig.

BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság

A tűzoltó azonnal tudta mit kell tennie Sikeres újraélesztést... hajtott végre Szepcsik György, a Jászkiséri Önkormányzati Tűzoltóság parancsnok-helyettese, aki másodállásban mentőápolóként dolgozik. Autójával hazafelé tartott, amikor arra lett figyelmes, hogy egy kerekesszékes férfi rosszul van, körülötte a járókelők tanácstalanul álltak. A tűzoltó a földre fektette a férfit, majd megállapította, hogy nincs légzése és keringése, így mellkas-kompressziót alkalmazva megkezdte az újraélesztést.

hirdetéshirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk