hirdetés

KÖZÖSSÉG

Tűzifából építettek karácsonyfát az Erzsébet téren

Az ünnepek után rászoruló családok melegedhetnek a 150 mázsa tűzifa jóvoltából.
Fotók: Hello Wood / Facebook - szmo.hu
2014. december 12.

hirdetés

Az ország egyre inkább a karácsonyi készülődés lázában ég, és sorra állítják a szebbnél szebb karácsonyfákat a városok főterein - ám közben sokaknak az is kérdés, mivel tudnak fűteni a a fagyos téli hónapokban. A kreatív installációival már korábban figyelmet keltő Hello Wood csapata azokra is gondolt, akiknek az otthon melege lassan (vagy nem is olyan lassan - a szerk.) a megfizethetetlen luxus kategóriájába tartozik.

"Az adományfával olyan karácsonyfát szerettünk volna tervezni, amely egyrészt örömet okoz az ünnepre készülőknek, de egyben azt is szimbolizálja, hogy gondolnunk és segítenünk kell azoknak, akiknek nehezebb a karácsony" - olvasható a különleges karácsonyfát megvalósító Hello Wood Facebook-oldalán.

A 4,5 méter széles, 11 méter magas karácsonyi installáció több mint 5000 darab, összesen 150 mázsát kitevő tűzifából épült meg öt nap alatt.

A Design Terminállal közösen állított formabontó karácsonyfát alkotó fahasábok januárban, a Magyar Ökumenikus Segélyszervezeten keresztül rászoruló családokhoz kerülnek. A szervezők ezzel is fel kívánják hívni a figyelmet, hogy az otthon melegének megteremtése több ezer család számára jelent problémát minden télen.

hirdetés

1

2

3m_689x1034

4

4a

5m_1034x689

6

7

8majdnem-kesz

9

10

Ha tetszik az adományfa, nyomj egy lájkot!


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk