hirdetés

KÖZÖSSÉG

Tilla licittel segít a kis Levinek összegyűjteni a 700 milliót: a Sztárban sztár leszek élő showjára ajánlott fel két jegyet

A kisfiú ugyanabban a betegségben szenved, mint Zente, akinek a héten már beadják a méregdrága gyógyszert.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. október 28.

hirdetés

Korábban mi is beszámoltunk a Zentéhez hasonlóan SMA-ban, vagyis gerincvelői izomsorvadásban szenvedő kisfiú, Levi történetéről.

Féléves volt, amikor diagnosztizálták súlyos betegségét. Mivel neki is a méregdrága, 700 milliós gyógyszerre van szüksége, gyűjtés indult számára.

Már több híresség, például Demcsák Zsuzsa, Nyári Dia és Tóth Gabi is beállt Levi ügye mögé, a minap pedig Tilla indított egy jótékonysági licitet Facebookon.

"Sziasztok! Szeretnék segíteni az utaláson kívül is, ezért licitre ajánlok 2 belépőjegyet a Sztárban sztár leszek egyik élő showjára. A műsorra nem lehet jegyet venni, ezért gondoltam, hogy érdekes lehet itt. Kezdőár: 10.000FT.

hirdetés

Licit vége: 10.29. 21h. Hajrá Levi!"

- áll a műsorvezető posztjában. Ha jól láttuk, hétfő délután a legfrissebb felajánlás 85 ezer forint volt, ezt kommentben írta valaki a bejegyzés alatt.

A legutóbbi, múlt hét pénteki információ szerint Levi számára 256.871.670 forint, 38.144 euró és 8.246 font gyűlt össze. Az idő azonban szorít, már csak pár nap van a gyűjtés lezárultáig.hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk