/kozosseg/te-is-segithetsz-meg-boldogabba-tenni-egy-nagymama-meghato-szuletesnapjat/
hirdetés

KÖZÖSSÉG
A Rovatból
hirdetés

Te is segíthetsz még boldogabbá tenni egy nagymama megható születésnapját

Egy képeslap feladásával egészen biztosan feledhetetlenné teszed a kerek évfordulót. Mutatjuk a részleteket!
Fotó: silviarita/Pixabay (illusztráció) - szmo.hu
2020. augusztus 26.

hirdetés

Tímea néhány napja a Facebookon tett közzé egy felhívást, amivel szeretett nagymamáját igyekszik meglepni.

Klári néni idén tölti 75. születésnapját, és különlegesen jó kapcsolata van az unokájával, aki ezt megható ajándékkal igyekszik meghálálni. Az ünnepelt világéletében szerette képeslapokkal köszönteni családtagjait, barátait. Tímea állítása szerint azonban a mai rohanó világban már egyre kevesebben válaszolnak ezekre a lapokra.

Így a fiatal nő most az internetes közösséghez fordult, hogy 75. születésnapján lehetőségük szerint minél többen köszöntsék fel egy-egy képeslappal Klári Mamát.

Ahogy fogalmaz: „Tudom, hogy minden évben várja a köszöntő lapokat, és azt is, hogy ha végre hozna a postás Neki is, akkor az igazán emlékezetes nap lenne, és madarat lehetne Vele fogatni!”

Az "akcióhoz" bárki csatlakozhat, aki úgy érzi, megéri neki egy képeslap árát, hogy boldoggá tegyen egy kedves idős hölgyet, aki életében már sokakat boldoggá tett ugyanezen a módon.

hirdetés

Klári néni születésnapja szeptember 3-án lesz.

Ha te is szeretnél csatlakozni a kedves kezdeményezéshez, a lent található poszton keresztül eléred Tímeát, akivel privát üzeneten keresztül meg tudod beszélni a részleteket:

null

nullhirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk