hirdetés

KÖZÖSSÉG

Világsztárok bátorítják a halálos beteg szuperhősrajongót – Hugh Jackman és Ryan Reynolds is üzent neki

A 17 éves fiú sorra kapja a videoüzeneteket..
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2018. szeptember 02.

hirdetés

Josh Rigby még csak 17 éves, de már 5 éves kora óta leukémiával küzd, 15 éves korában pedig súlyos agydaganatot találtak nála. Májusban két tumort is eltávolítottak az agyából, de a glioblastoma nevű agresszív rák kiújult, a fiúnak pedig már csak hónapjai vannak hátra.

Josh hatalmas szuperhősrajongó, ezért az édesanyja, Donna kitalálta, hogy kedvenc képregényfilmjeinek sztárjaival dobja fel a beteg fia napjait.

Arra kérte a Marvel filmek színészeit, hogy egy pár szót üzenjenek Joshnak, amivel egy kis fényt hoznának hamarosan véget érő életébe.

A felkérést több hollywoodi sztár is elfogadta. Ryan Reynold, Chris Evans, Hugh Jackman, Tom Holland és Chris Pratt is küldött egy-egy videóüzenetet az ausztrál fiúnak, amiben köszönetet mondanak a támogatásért, és minden jót kívánnak neki.

BraveheartJosh on Twitter

Massive thanks to @RealHughJackman for putting a smile on my brave sons face, what a legend https://t.co/gEmxQ7OqVU

hirdetés

BraveheartJosh on Twitter

Ok guys now we need more messages of support for my hero please. @RobertDowneyJr @MargotRobbie @chrishemsworth @SamuelLJackson @TheSlyStallone @MarkRuffalo and anyone else you may have any contacts with please https://t.co/UIPsPab9De

BraveheartJosh on Twitter

Awesome stuff thank you so much @TomHolland1996 please everyone let's get more to brighten josh's days up please @chrishemsworth @RobertDowneyJr @MarkRuffalo @MargotRobbie @TheSlyStallone @SamuelLJackson @DrakeBell @AnthonyHopkins @MarvelStudios @TheRock @JonahHill @amyschumer https://t.co/apQ5IlfiYC

"Az tény, hogy több kitartás és erő van a kisujjadban, mint bármelyik szuperhősnek az egész testében"

- mondta Ryan Reynolds, Deadpool megtestesítője, aki Josh legnagyobb kedvence.

BraveheartJosh on Twitter

Such a special man with a huge heart thank you @VancityReynolds josh loves you so much for brightening up his days. Everyone please let's get more @chrishemsworth @RobertDowneyJr @MarkRuffalo @MargotRobbie @TheRock https://t.co/7FulT1Zh1P

Christ Pratt, A galaxis őrzőinek sztárja pedig azt emelte ki, hogy az igazi hősök azok a fiatalok, akik olyan bátorsággal viselik a szembejövő kihívásokat, mint Josh.

BraveheartJosh on Twitter

Amazing beautiful man. Please support josh with more videos from celebrities please. @CharlizeAfrica @SamuelLJackson @RobertDowneyJr @MarkRuffalo @MargotRobbie @chrishemsworth @TheRock @JonahHill https://t.co/Hpk8uvL9YR

A család még az utolsó hónapokat is felejthetetlenné szeretné tenni a rákos fiú számára. Egy adománygyűjtő oldalon Josh bakancslistájára gyűjtenek pénzt, amin szerepel egy út Disneylandbe és önkénteskedés egy állatmenhelyen.

Forrás: Indy100


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk