/kozosseg/szivszorito-levellel-bucsuzott-a-szineszhallgato/
hirdetés

KÖZÖSSÉG
A Rovatból
hirdetés

Szívszorító levéllel búcsúzott a színészhallgató

Az Élet csodálatos! – így búcsúzott halála előtt Páll Mónika. Pályatársai, osztálytársai is búcsúznak tőle a közösségi oldalon.
Fotók: Facebook - szmo.hu
2015. április 28.


Link másolása

hirdetés

A fiatal színésznő 2010 óta küzdött a testét megtámadó betegséggel. Április 25-én hunyt el, miután szervezete öt év után feladta a harcot a gyilkos kór ellen. Családjától és barátaitól ebben a szívbe markoló posztban búcsúzott el, amit Bolla Mónika tett közzé a Facebookon.

Kedves Barátok, Ismerősök!

A tegnapi nap folyamán küzdöttem, de már nem bírta a testem tovább. Földi életemet befejeztem, de élek s létezem tovább abban a szeretetben, amit Isten nyújt és ad, abban a felemelő elfogadásban, amivel a létezés megsegít.

Fontosak vagytok nekem! Egytől, egyig! Mindegyikőtök! Szeretlek Titeket, és Veletek leszek, ha rám gondoltok, én üzenek.

Az örök élet kapuján most beléptem, kérlek ne szomorkodjatok sokat miattam.

hirdetés
"
Az Élet csodálatos! Becsüljük meg! Értékes, fénnyel, művészettel, nevetéssel teli. Én is mindig így gondolkodtam, én is mindig e szerint cselekedtem!

Ti is tegyetek így. Szeressétek egymást önzetlenül, örüljetek egymásnak, s Életeteknek.

A leveleiteket köszönöm, eljutottak hozzám, megsegítették távozásom, kérlek Titeket, temetésemre is hozzatok belőlük, ha gondoljátok, hogy a lelkemnek még könnyebb legyen, tudjam, tényleg nem volt hiába.

Elbúcsúzom.

Temetésemről hamarosan értesítelek Benneteket, várlak Titeket soha nem múló szeretettel!

Mónika

pm3

A fiatal színésznőt sokan búcsúztatták megható üzenetekkel a Facebook-falán. Csoporttársait, barátait, kollégáit, szinte mindenkit, akivel kapcsolatba került megérintette az a hihetetlen élni akarás, az a belső tűz és életöröm, ahogy az élethez viszonyult. Másutt is szívbe markoló búcsúüzeneteket olvashatunk Páll Mónikának címezve:

"Emlékszem rá nagyon, megmaradt bennem ahogy játszott, a hangja, a mozgása. Mennyi életszeretet volt benne! Gyönyörű, tüneményes volt, tiszta energia robbant benne és humor. Így fogok rá emlékezni mindig. Nem értem miért neki kellett ennyi mindent elviselnie. Szörnyű, hogy nincs velünk, hogy nem örülhetünk a tehetségének" - írta róla Hámori Gabi a színház.hu közlésében.

"Isten Veled Mónika! Csak szeretettel tudok Rád gondolni, és ez így lesz mindig! Tűzijáték voltál, és bennem mindig az is maradsz! Szeretlek, és akkor majd találkozunk! Addig kérlek készítsd a szivarokat, amiket majd lopkodhatok Tőled!" – búcsúzott Keresztény Tamás egykori osztálytárs.

pm2

További búcsúüzenetek Mónika Facebook-faláról:

Bali János Ma még a portásbácsinak is hullottak a könnyei.Nyugodj békében.

Maixner Lea Drága Mónikám! Nem találok szavakat. Bár rövid ideig voltál része az életemnek, mégis annyi örömöt adtál a személyiségeddel. Fájdalommal tölt el az űr, amit magad után hagysz a művészet egén, mégis boldog vagyok, amiért haza érkeztél. Remélem, hogy egy másik életben újra találkozhatunk. Isten Veled!

Kertész Mari Drága Mónika! Felfoghatatlan, fájó, hogy el kellett menned, oly sok jót és szépet, maradandót tettél, személyed példakép az itt maradottaknak, csodálatom és szeretetem kisérjen utadon, mindig köztünk maradsz!!!!

Kovács Marianna Drága Mónika annyi mindent tanítottál nekem,még oly sok mindent akartunk elmondani egymásnak.Nem akarok búcsúzni, túl fájdalmas, inkább csak csendben emlékezem a szép napokra amiket együtt tölthettem veled.Megfárad tested most már megpihen.Lelked szabadon szárnyal.nyugodj békében. Ég veled.

pm1

Páll Mónikánál néhány éve agydaganatot diagnosztizáltak, ő a kezdetektől a legjobbat remélve rendületlenül küzdött betegsége ellen. Többször műtötték, és eddig le tudta győzni a betegségét. A 28 éves lány betegsége ellenére sokáig tünetmentes maradt, az Ahogy tetszik című darabban egy kisebb szerepben még a Nemzeti Színházban is színpadra léphetett februárban - írta a Librarius. Állapota azonban rosszabbodott, és kiderült, hogy az agyában lévő daganatos megbetegedés ismét elhatalmasodott rajta.

Ekkor osztálytársai, tanárai, a színészszakma összefogott, és Egy kéz elég címmel jótékonysági gálaműsort szerveztek a Nemzeti Színházban, aminek a bevételét Mónika gyógyulására ajánlották fel. A gyógykezelés folytatásához azonban ez sem volt elég, így Mónika tavaly nyílt levélben kért segítséget.

Nyugodjék békében!


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


hirdetés


Link másolása

hirdetés

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
hirdetés


Link másolása

hirdetés

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk

hirdetés


Link másolása

hirdetés

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk

hirdetés


Link másolása

hirdetés

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk